בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? Scallion אורז בר קרפים עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, פטריות בר & פרמזן vol-au-vent מילוי, ו מרק פלפל צהוב עם קרוטונים פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף אורז 1/2 מלח כפית. הפחת חום ומבשל, מכוסה, מעל חום נמוך עד שהאורז רך ודגנים מתפצלים, 1 עד 1 1/4 שעות (לא כל הנוזל ייספג).
מסננים היטב במסננת וקריר כדי להתחמם.
מערבבים יחד חלב, ביצים, 3 כפות חמאה, קמח, פלפל, כפית מלח נותרת, ו 1 כוס אורז בר מבושל בבלנדר עד חלקה, על 1 דקה.
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בצלים ירוקים ו -1 1/2 כוסות אורז בר מבושל (שארית שמורה לשימוש אחר).
בואו הבלילה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות. (או פלפלים מטגנים על מחבת מטגן כ -5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.)
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, וקוצצים גס.
פלפלים טהורים עם מים, שמן, חומץ ומלח בבלנדר נקי עד חלקה. מתבלים עם פלפל ושופכים לסיר כבד קטן.
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -20 דקות. הרם פורצ 'יני החוצה, לסחוט נוזלי בחזרה לתוך קערה, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני (כדי להסיר כל חצץ) דק קוצצים.
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה אחרת.
שמן חום ו 1 כף חמאה 12-עד 13 אינץ מחבת לא מקל על חום גבוה בינוני עד קצף שוככת, ואז פורצ ' יני סאוט פטריות קרמיני, משליך עם 2 מריות עץ או כפיות, עד נבול וכל פטריות נוזל פולט מתאדה, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין, מלח, וכף הנותרים חמאה וחתיכה, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזלים ומרתיחים עד שרוב הנוזל הוא התאדה ופטריות רכות, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
קו צלחת עם 1 ריבוע של נייר שעווה.
מחממים מחבת קרפה על חום מתון עד חם, ואז מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת. כפית על 3 כפות הבלילה למחבת, הטיה וסיבוב לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט עבור crpe הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ואז לשחרר crpe עם מרית פלסטיק עמיד בחום להתהפך עם האצבעות. לבשל crpe עד הצד השני הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ולהעביר צלחת מרופדת שעווה נייר. Crpe העליון עם עוד ריבוע של נייר שעווה. לעשות יותר קרפים עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת בקלילות עם חמאה לפי הצורך. (יהיו לך קרפים נוספים.)
מברשת כמה חמאה מומסת על החלק התחתון של תבנית אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק).
מורחים 1/4 כוס מילוי מעל מחצית 1 קרפ, ולאחר מכן לקפל את החצי השני מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח. מקפלים חצי ירח בשלישים, חופפים חלקים חיצוניים (ראה תמונה, ההפך), ולהעביר לתבנית אפייה. חזור על הליך עם 11 יותר קרפים, הסדרת שכבה 1 בתבנית אפייה.
קרפים מברשת בנדיבות עם הנותרים חמאה מומסת ואופים בשליש העליון של התנור עד מבחוץ הם פריך מילוי מחומם דרך, כ 15 דקות.
בעוד קרפים הם אפייה, רוטב חום על אש נמוכה עד חם, על 5 דקות.
שים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות לשרת עם רוטב.
הערות של טבחים: אורז בר יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.רוטב פלפל אדום יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.מילוי cann להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.Crpes יכול להתבצע ומלא 1 יום קדימה ומקורר, עטיפה בנייר כסף.
מברשת עם חמאה מומסת רק לפני האפייה.