בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? Scallion אורז בר קרפים עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, פטריות בר & פרמזן vol-au-vent מילוי, ו מרק פלפל צהוב עם קרוטונים פטריות בר (מתכונים דומים).
הוראות
1
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף אורז 1/2 מלח כפית. הפחת חום ומבשל, מכוסה, מעל חום נמוך עד שהאורז רך ודגנים מתפצלים, 1 עד 1 1/4 שעות (לא כל הנוזל ייספג).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות. (או פלפלים מטגנים על מחבת מטגן כ -5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
פלפלים טהורים עם מים, שמן, חומץ ומלח בבלנדר נקי עד חלקה. מתבלים עם פלפל ושופכים לסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -20 דקות. הרם פורצ 'יני החוצה, לסחוט נוזלי בחזרה לתוך קערה, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני (כדי להסיר כל חצץ) דק קוצצים.
שמן חום ו 1 כף חמאה 12-עד 13 אינץ מחבת לא מקל על חום גבוה בינוני עד קצף שוככת, ואז פורצ ' יני סאוט פטריות קרמיני, משליך עם 2 מריות עץ או כפיות, עד נבול וכל פטריות נוזל פולט מתאדה, 3 עד 5 דקות.
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזלים ומרתיחים עד שרוב הנוזל הוא התאדה ופטריות רכות, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1
קו צלחת עם 1 ריבוע של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מחממים מחבת קרפה על חום מתון עד חם, ואז מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת. כפית על 3 כפות הבלילה למחבת, הטיה וסיבוב לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט עבור crpe הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ואז לשחרר crpe עם מרית פלסטיק עמיד בחום להתהפך עם האצבעות. לבשל crpe עד הצד השני הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ולהעביר צלחת מרופדת שעווה נייר. Crpe העליון עם עוד ריבוע של נייר שעווה. לעשות יותר קרפים עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת בקלילות עם חמאה לפי הצורך. (יהיו לך קרפים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת כמה חמאה מומסת על החלק התחתון של תבנית אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים 1/4 כוס מילוי מעל מחצית 1 קרפ, ולאחר מכן לקפל את החצי השני מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח. מקפלים חצי ירח בשלישים, חופפים חלקים חיצוניים (ראה תמונה, ההפך), ולהעביר לתבנית אפייה. חזור על הליך עם 11 יותר קרפים, הסדרת שכבה 1 בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
6
קרפים מברשת בנדיבות עם הנותרים חמאה מומסת ואופים בשליש העליון של התנור עד מבחוץ הם פריך מילוי מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד קרפים הם אפייה, רוטב חום על אש נמוכה עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
8
שים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
9
הערות של טבחים: אורז בר יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.רוטב פלפל אדום יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.מילוי cann להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.Crpes יכול להתבצע ומלא 1 יום קדימה ומקורר, עטיפה בנייר כסף.