קושימומחה
מוכן ב4 שעות
מנות6
ציון בריאות33
מגזין

בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום

בצל ירוק קרפים אורז בר עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום
צריך ארוחת בוקר צמחונית? Scallion אורז בר קרפים עם מילוי פטריות ורוטב פלפל אדום יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 35 גרם של שומן, וסך הכל 579 קלוריות. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-24 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו חמאה, בצל ירוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות נסו סוקה (קמח חומוס) קרפים עם מילוי פטריות שמנת, פטריות בר & פרמזן vol-au-vent מילוי, ו מרק פלפל צהוב עם קרוטונים פטריות בר (מתכונים דומים).

הוראות

1
להביא 4 כוסות מים לרתיחה בסיר 2 ליטר כבד, ולאחר מכן להוסיף אורז 1/2 מלח כפית. הפחת חום ומבשל, מכוסה, מעל חום נמוך עד שהאורז רך ודגנים מתפצלים, 1 עד 1 1/4 שעות (לא כל הנוזל ייספג).
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מסננים היטב במסננת וקריר כדי להתחמם.
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
3
מערבבים יחד חלב, ביצים, 3 כפות חמאה, קמח, פלפל, כפית מלח נותרת, ו 1 כוס אורז בר מבושל בבלנדר עד חלקה, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
4
מעבירים לקערה גדולה ומערבבים בצלים ירוקים ו -1 1/2 כוסות אורז בר מבושל (שארית שמורה לשימוש אחר).
מרכיבים שתצטרך
אורז בר מבושלאורז בר מבושל
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
בואו הבלילה לעמוד, מכוסה, בטמפרטורת החדר 1 שעה.
1
פלפלים צלויים על מדפים של מבערי גז מעל חום גבוה, פונה עם מלקחיים, עד עורות מושחרים, 10 עד 12 דקות. (או פלפלים מטגנים על מחבת מטגן כ -5 סנטימטרים מחום, מסתובב מדי פעם, כ -15 דקות.)
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
ציוד שתשתמש בו
תערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טריתערובת תיבול סטייק או מלח ופלפל שחור גרוס טרי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
העברה לקערה גדולה לכסות בחוזקה עם לעטוף פלסטיק, ואז לתת לעמוד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
כאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, לקלף פלפלים, השלכת גבעולים וזרעים, וקוצצים גס.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
4
פלפלים טהורים עם מים, שמן, חומץ ומלח בבלנדר נקי עד חלקה. מתבלים עם פלפל ושופכים לסיר כבד קטן.
מרכיבים שתצטרך
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1
משרים פורצ ' יני במים רותחים-חמים בקערה קטנה עד שהתרכך, כ -20 דקות. הרם פורצ 'יני החוצה, לסחוט נוזלי בחזרה לתוך קערה, ולאחר מכן לשטוף פורצ' יני (כדי להסיר כל חצץ) דק קוצצים.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
יוצקים השריית נוזל דרך מסננת מרופדת במגבת נייר לחה לתוך קערה קטנה אחרת.
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
שמן חום ו 1 כף חמאה 12-עד 13 אינץ מחבת לא מקל על חום גבוה בינוני עד קצף שוככת, ואז פורצ ' יני סאוט פטריות קרמיני, משליך עם 2 מריות עץ או כפיות, עד נבול וכל פטריות נוזל פולט מתאדה, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
מוסיפים שום, רוזמרין, טימין, מלח, וכף הנותרים חמאה וחתיכה, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
5
מוסיפים פורצ ' יני השריית נוזלים ומרתיחים עד שרוב הנוזל הוא התאדה ופטריות רכות, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1
קו צלחת עם 1 ריבוע של נייר שעווה.
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
2
מחממים מחבת קרפה על חום מתון עד חם, ואז מברשת קלות עם קצת חמאה מומסת. כפית על 3 כפות הבלילה למחבת, הטיה וסיבוב לתחתית המעיל. (אם הבלילה סטים לפני המחבת מצופה, להפחית את החום מעט עבור crpe הבא.) לבשל עד החלק התחתון הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ואז לשחרר crpe עם מרית פלסטיק עמיד בחום להתהפך עם האצבעות. לבשל crpe עד הצד השני הוא השחמה קלות, על 1 דקה, ולהעביר צלחת מרופדת שעווה נייר. Crpe העליון עם עוד ריבוע של נייר שעווה. לעשות יותר קרפים עם הבלילה שנותרה, צחצוח מחבת בקלילות עם חמאה לפי הצורך. (יהיו לך קרפים נוספים.)
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'חבילה אחת, מינימום 40 ספירה, שיפודי במבוק 8 אינץ'
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
3
מחממים תנור ל-400F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מברשת כמה חמאה מומסת על החלק התחתון של תבנית אפייה רדודה גדולה (1 אינץ ' עמוק).
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
5
מורחים 1/4 כוס מילוי מעל מחצית 1 קרפ, ולאחר מכן לקפל את החצי השני מעל מילוי כדי ליצור חצי ירח. מקפלים חצי ירח בשלישים, חופפים חלקים חיצוניים (ראה תמונה, ההפך), ולהעביר לתבנית אפייה. חזור על הליך עם 11 יותר קרפים, הסדרת שכבה 1 בתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
6
קרפים מברשת בנדיבות עם הנותרים חמאה מומסת ואופים בשליש העליון של התנור עד מבחוץ הם פריך מילוי מחומם דרך, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
בעוד קרפים הם אפייה, רוטב חום על אש נמוכה עד חם, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
8
שים 2 קרפים על כל אחד 6 צלחות לשרת עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
9
הערות של טבחים: אורז בר יכול להיות מבושל 2 ימים קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.רוטב פלפל אדום יכול להתבצע 2 ימים קדימה ומקורר, מכוסה.מילוי cann להתבצע 1 יום קדימה ומקורר, חשוף, ואז מקורר, מכוסה.Crpes יכול להתבצע ומלא 1 יום קדימה ומקורר, עטיפה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים
אורז בר, שטוף היטבאורז בר, שטוף היטב
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
10
מברשת עם חמאה מומסת רק לפני האפייה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי

מרכיבים

2חתיכות טופי הית' ברשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)0חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)680דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות קרמיני טריות, חתוכות ופרוסות דקפטריות קרמיני טריות, חתוכות ופרוסות דק43דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פטריות פורצ'יני מיובשותפטריות פורצ'יני מיובשות4largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח לכל מטרהקמח לכל מטרה1חתיכות טופי הית' בררוזמרין טחוןרוזמרין טחון1חתיכות טופי הית' ברטימין טרי טחוןטימין טרי טחון3largesשיני שום, טחוןשיני שום, טחון23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר510דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פלפל אדוםפלפל אדום1חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום2חתיכות טופי הית' ברלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל ירוק פרוס דקבצל ירוק פרוס דק6שרימפס וורידיםקישוט: בצל ירוק פרוס דקקישוט: בצל ירוק פרוס דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמקל חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעטמקל חמאה ללא מלח, נמס ומקורר מעט23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41771 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים רותחים-חםמים רותחים-חם9461 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #44141 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת142דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.כוס אורז ברכוס אורז בר