לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בצל מוקרם ומרווה. מתכון צמחוני זה משרת 10 . מנה אחת מכילה 220 קלוריות, 5 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. אם יש לך חצי וחצי שמנת, מרווה, פטריות, ועוד כמה מרכיבים על היד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. עם כפית ציון 35%, המנה הזו די גרועה. נסו תירס מוקרם עם מרווה מטוגנת, בצל מוקרם, ו בצל מוקרם השני (מתכונים דומים).
הוראות
1
לקלף בצל לקצץ מעט בחלק העליון והתחתון. מרתיחים את הבצלים בעדינות במים מומלחים עד שהם רכים (כ-30 דקות).
מרכיבים שתצטרך
בצל
מים
2
מחממים תנור ל 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס). חמאה אחת צלחת אפייה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
תנור
3
קולים את הפטריות הפרוסות בחמאה או במרגרינה. מערבבים פנימה את הקמח. מערבבים פנימה את חצי וחצי או חלב, מלח, מרווה, 1/2 מקליפת הלימון וכל מיץ הלימון. מבשלים תוך ערבוב על אש בינונית עד שהרוטב מסמיך.
מרכיבים שתצטרך
חצי וחצי
מיץ לימון
קליפת לימון
חמאה
פטריות
קמח לכל מטרה
רוטב
חלב
מרווה
מלח
4
מניחים את הבצלים המבושלים בתבנית האפייה המוכנה ויוצקים עליהם את רוטב הפטריות.
מרכיבים שתצטרך
פטריות
בצל
רוטב
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
5
אופים בחום של 350 מעלות צלזיוס (175 מעלות צלזיוס) כ -20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנור
6
מפזרים את החלק העליון עם הפטרוזיליה הקצוצה, קליפת הלימון שנותרה ופפריקה לפי הטעם.