בצל מקורמל וטארט פלפל אדום קלוי
והוא יספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 5 גרם של שומן, וסך הכל 207 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו שמרים, קמח, פלפלים, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב מוצרי חלב חינם וצמחוני דיאט. מתכונים דומים: גבינת עיזים, בצל מקורמל, וטארט פלפל אדום קלוי, שום קלוי וטארט בצל מקורמל, ו בצל מקורמל ופלפל צלוי פריטטה.
הוראות
כדי להכין את הקרום, להמיס שמרים ודבש במים חמים בקערה גדולה; לתת לעמוד במשך 5 דקות. כף קלה נמרחת לתוך כוסות מדידה יבשות, ורמה עם סכין. מערבבים 1 קמח לחם כוס 1 כף שמן לתוך תערובת שמרים. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 1/2 שעות או עד מבעבע. מערבבים 1/2 קמח לחם כוס, קמח מחיטה מלאה, ו 1 כפית מלח.
להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש( כ 10 דקות); הבצק ירגיש דביק.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, במשך 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (הקש שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 10 דקות.
כדי להכין את ציפוי, חום 1 כף שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1 כפית מלח, עלי טימין, שום, ועלי המפרץ; לבשל במשך 15 דקות או עד חום זהוב עמוק, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום. השליכו עלי טימין ועלי דפנה.
בעוד הבצל מתבשל, חותכים פלפלים לחצי לאורכו, משליכים זרעים וממברנות.
מניחים את חצאי הפלפל, צדי העור למעלה, על גיליון אפייה מרופדת בנייר כסף; שטוחים ביד. לצלות במשך 15 דקות או עד מושחר.
מניחים בשקית ניילון zip-top, ולאטום.
בואו לעמוד במשך 15 דקות. לקלף ולקצוץ גס.
מגלגלים את הבצק למלבן 12 x 8 אינץ'.
מניחים את הבצק על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול. למעלה עם תערובת הבצל והפלפל הקצוץ.
אופים ב 425 במשך 25 דקות או עד הקרום הוא חום זהוב. מגניב במקצת.
חותכים ל 8 ריבועים, וחותכים כל ריבוע בחצי באלכסון.
מקשטים עם עלי קורנית, אם תרצה.