קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים

בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים
מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.39 למנה נופל בתקציב שלך, בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, סוכר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עגבניות, בצל וגבינת עיזים, בצל מקורמל-מטבל גבינת עיזים, ו בצל מקורמל ומטבל גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (12 ספירה) nonstick מיני מאפין פח
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
2
במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל, הסוכר והמלח, לפי הטעם. מבשלים עד הבצלים מתחילים חום. התאם את החום לנמוך ומבשל לאט, פונה לעתים קרובות, עד הבצל הם חום זהוב caramelized, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
הסר את הבצלים מהחום והנח בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
5
בקערה לשלב את גבינת עיזים, ביצה, שמנת, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונליצבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
יוצקים את התערובת לתוך שקית אחסון מזון פלסטיק resealable קטן. תחתוך את הפינה של התיק כדי להשתמש בו לצנרת.
7
להניח את קרום העוגה שטוח על משטח נקי עם 2 1/2 אינץ ' חותך עגול לחתוך החוצה 12 עיגולים מכל קרום. לחץ אותם לתוך הכוסות של פח מיני מאפין. למלא כל כוס 1/2 דרך עם בצל מקורר. מקטרת את תערובת הגבינה על גבי הבצל, ממלאת את הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
8
אופים את העוגות עד המילוי מוגדר, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
9
בואו טארטים להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר אותם מן הפח מאפין לשרת.
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי