קושיקשה
מוכן ב50 דק.
מנות4
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים

בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים
מנה אחת מכילה 693 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 46 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם $2.39 למנה נופל בתקציב שלך, בצל מקורמל ועוגות גבינת עיזים יכול להיות מצוין צמחוני מתכון לנסות. גשו לסופר וקנו קרום עוגה, סוכר, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו עגבניות, בצל וגבינת עיזים, בצל מקורמל-מטבל גבינת עיזים, ו בצל מקורמל ומטבל גבינת עיזים (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: 1 (12 ספירה) nonstick מיני מאפין פח
ציוד שתשתמש בו
בתוספת 1 כף חמאה, מרוככתבתוספת 1 כף חמאה, מרוככת
2
במחבת כבדה גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים את השמן והחמאה. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל, הסוכר והמלח, לפי הטעם. מבשלים עד הבצלים מתחילים חום. התאם את החום לנמוך ומבשל לאט, פונה לעתים קרובות, עד הבצל הם חום זהוב caramelized, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
3
הסר את הבצלים מהחום והנח בצד כדי להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מחממים התנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
בקערה לשלב את גבינת עיזים, ביצה, שמנת, ותימין.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
יוצקים את התערובת לתוך שקית אחסון מזון פלסטיק resealable קטן. תחתוך את הפינה של התיק כדי להשתמש בו לצנרת.
7
להניח את קרום העוגה שטוח על משטח נקי עם 2 1/2 אינץ ' חותך עגול לחתוך החוצה 12 עיגולים מכל קרום. לחץ אותם לתוך הכוסות של פח מיני מאפין. למלא כל כוס 1/2 דרך עם בצל מקורר. מקטרת את תערובת הגבינה על גבי הבצל, ממלאת את הכוסות.
מרכיבים שתצטרך
חצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותיםחצאי פטל טריים, אוכמניות או פרוסות תותים
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה
8
אופים את העוגות עד המילוי מוגדר, על 15 עד 20 דקות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
בואו טארטים להתקרר מעט, ולאחר מכן להסיר אותם מן הפח מאפין לשרת.
ציוד שתשתמש בו
בישול פולנטהבישול פולנטה