בצל מקורמל ופופוברים שוויצרים
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני תוספות, אז נסו בצל מקורמל ופופובר שוויצרי. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 6 גרם חלבון, 8 גרם שומן, ובסך הכל של 155 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים. מתכון זה מן המתכונים שלי יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו עירית, ביצים, בצל מקורמל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 20%. הציון הזה לא כל כך מדהים. נסו מנגולד שוויצרי וטאקו בצל מקורמל, מנגולד שוויצרי ולזניה בצל מקורמל, ו טארטלטים שוויצריים של חמוציות בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תבנית מאפינס של 12 כוסות בתנור 10 דקות.
בינתיים, מעבדים תחילה 5 מרכיבים בבלנדר או במעבד מזון 20 עד 30 שניות או עד לקבלת תערובת חלקה. מערבבים גבינה ו -2 המרכיבים הבאים.
מוציאים את התבנית מהתנור; יוצקים 1/2 כפית. שמן לתוך כל של 8 מאפין כוסות, מילוי מרכז 6 כוסות התיכון כוס בכל קצה.
מוציאים מהתנור. מחלקים את הבלילה בין כוסות המאפינס המשומנות; מחזירים לתנור מיד.
אופים 15 עד 20 דקות או עד שהם תפוחים ושחומים קלות סביב הקצוות. הפחיתו את טמפרטורת התנור ל -350; אופים 10 דקות או עד שהצמרות מזהיבות.
מעבירים לרשת; מצננים 3 עד 4 דקות לפני ההגשה.