בצל מקורמל וקסדיות גבינה כחולות
בצל מקורמל וקסדיות גבינה כחולות עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. והוא יספק כ 10 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 191 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לכם שמן זית, טורטיות קמח, בצלוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. וזה לא כל כך מדהים. נסו בצל מקורמל, תאנה, ושטרודל גבינה כחולה, גבינה כחולה וקרמל-ריבועי בצל, ו גבינה כחולה וביסקוויטים בצל מקורמלים (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חם במחבת כבדה גדולה על אש נמוכה.
מוסיפים בצל, מלח, פלפל ורוזמרין. מערבבים למעיל. מכסים ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד בצל הם רכים מאוד, 20 עד 25 דקות. לחשוף מחבת, מפזרים סוכר על בצל ומערבבים לשלב. להעלות את החום בינוני ומבשל, חשוף, ערבוב לעתים קרובות, עד בצל הם צבע זהוב אפילו, 12 עד 15 דקות. (
להוסיף קצת מים אם מחבת הופך יבש מדי.)
להניח טורטיות על משטח שטוח ולהפיץ תערובת בצל באופן שווה על מחצית נמוכה יותר של כל אחד.
מפזרים גבינה על בצל ומקפלים חצי העליון של כל טורטייה על מילוי, הקשה בעדינות לדבוק.
מניחים קסדיות על הגריל ומבשלים עד השחמה קלות גבינה נמסה, 2 עד 4 דקות לכל צד.
העברה ללוח חיתוך ולתת לעמוד במשך 5 דקות.
חותכים כל quesadilla ל 3 טריזים.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.