בצל מקורמל עם טימין
אם יש לך בסביבה 1 שעה לבלות במטבח, בצל מקורמל עם טימין עשוי להיות מדהים ללא גלוטן, צמחוני לקטו אובו ופרימל מתכון לנסות. מתכון זה משמש 15. זה מנות ראשונות יש 65 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 5 גרם שומן למנה. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-1 היה אומר שהוא הגיע למקום. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם יש לכם שמן זית, בצל, מלח ופלפל כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. עם כפית ציון 9%, המנה הזאת היא בלתי ניתנת לשיפור. בצל מקורמל עם מתכון טימין, קרוסטיני גבינה עם בצל מקורמל, תפוחים וטימין, ו עדשים צרפתיות עם שורשים קלויים, בצל מקורמל וטימין דומים מאוד למתכון הזה.
הוראות
מחממים את החמאה ושמן הזית בסיר או במחבת עם תחתית כבדה על אש בינונית-גבוהה. קולפים ופורסים את הבצלים לסיבובים בזמן שהחמאה נמסה ומוסיפים אותם לסיר. זורקים לציפוי הבצל ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מנמיכים את האש לבינונית ולא מכסים את הסיר. אתה רוצה התינוקות האלה כדי לקבל חום! מערבבים מדי פעם, כ -10 עד 15 דקות, ואז הופכים את האש לבינונית-נמוכה. המשיכו לערבב (עברו למרית או כף עץ כדי לגרד את החלקים השחומים) עד שהבצל שחום ורך.
מוסיפים את עלי הטימין, זורקים ומסירים מהאש. אלה יישמרו במשך 5 ימים בקערה מכוסה במקרר. השתמש בשאריות עם ביצים, על גבי סלט, או ישר מהקערה בעזרת מזלג.