בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים
בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 215 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 4g של שומן למנה. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך ערמונים, ציר עוף, חמאה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 27%. נסו בצל מקורמל עם ערמונים ושזיפים מיובשים, Quinces ו שזיפים מיובשים עם בריוש קרמל, ו עוף מתופף וירכיים עם שזיפים ובצל (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים לרתיחה.
מוסיף את הבצלים ואת blanch במשך 30 שניות.
מסננים במסננת מתחת למים זורמים קרים. להחליק את עורות נייר וללטף את הבצל יבש.
במחבת גדולה ועמוקה, משלבים את מלאי העוף עם מים, חמאה, חומץ וסוכר. מכסים ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את הבצל, מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני עד פריך במכרז, על 15 דקות. לחשוף ולבשל על חום מתון, ערבוב מדי פעם, עד הבצל מכוסים קרמל זהב עמוק, על 30 דקות יותר; להוסיף כמה כפות מים כמו מתאדה הנוזל.
מוסיפים את הקוניאק, שזיפים מיובשים וערמונים לבצל ומבשלים רק עד מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ועוברים לקערת הגשה.
הוסף 2 כפות מים למחבת לגרד כל קרמל תקוע בתחתית הצדדים.
יוצקים את הרוטב על הבצל, מקשטים עם הפטרוזיליה ומגישים.
הפוך קדימה: בצל מקורמל, שזיפים מיובשים וערמונים ניתן בקירור לילה בתבנית אפייה. לחמם מחדש בתנור 325, הוספת כמה כפות מים במידת הצורך.
מקשטים עם פטרוזיליה ממש לפני ההגשה.