בצל מקורמל, פיצה נקניק ובזיליקום
בצל מקורמל, פיצה נקניק ובזיליקום עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 555 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה הוא ידידותי לתקציב מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. אם יש לכם פלפל, מלח כשר, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא כל כך מצטיין spoonacular ציון של 40%. נסו בצל קרמל ופיצת נקניק הודו, בצל קרמל ופיצת נקניק עם ארוגולה, ו נקניק איטלקי & פיצה בצל מקורמל (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
שים מתלה תנור במרכז התנור. מחממים התנור ל 475 מעלות F.
מפזרים גיליון אפייה כבד (ללא צדדים) עם קמח תירס ולהניח בצד.
במחבת גדולה, להמיס 3 כפות של שמן זית ואת החמאה על חום בינוני-נמוך.
מוסיפים את הבצלים, המלח והפלפל. מבשלים, ערבוב מדי פעם, עד זהב קרמל, כ -20 דקות. להגדיל את החום בינוני גבוה ולהוסיף את הנקניק. באמצעות כף עץ, לשבור את הנקניק ולבשל, ערבוב כל הזמן, עד מבושל דרך, כ 8 דקות. שים בצד כדי להתקרר מעט.
על משטח עבודה מקומח קלות, מגלגלים את הבצק למעגל בקוטר 13 אינץ', בעובי של 1/4 אינץ'.
מעבירים את הבצק לסדין אפייה מוכן וטפטוף בשמן זית.
מורחים את תערובת הבצל באופן שווה על הבצק, ומשאירים גבול של 1 אינץ'.
אופים עד הקרום הוא זהוב והגבינה נמסה, על 15 עד 17 דקות.
הסר מהתנור ומפזרים בזיליקום קצוץ.
חותכים את הפיצה לפרוסות ומגישים.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. סנטה Margherita קיאנטי Classico Riserva עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 27 דולר לבקבוק.
![סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה]()
סנטה מרגריטה קיאנטי קלאסיקו ריסרבה
קיאנטי איטלקי אותנטי עשוי מענבים הגדלים בלב אזור הקיאנטי קלאסיקו של טוסקנה. ביטוי מעודן של ענבים Sangiovese, עם חומציות משמעותית מ pH הנמוך של הקרקע באזור זה.ניחוחות היין האדום המורכב הזה נעים בין דובדבנים ושזיפים לפרחי גלדיולות ופלינט ארצי. טעמים טאני, אלון בגילאי הם בהירים ועגולים, עם גימור יבש, חם, ארצי.מומלץ ליהנות עם מנות טעימות מאוד, כגון רטבים מבוססי עגבניות, רביולי פטריות, בשר בקר או צלי חזיר, ובשר בשר צבי כדי פסיון. זה גם מעולה עם גבינות בוגרות.תערובת: 85% סנג ' ובזה, 15% מרלו וקברנה סוביניון