בצל מקורמל, פרושוטו ופיצה ארוגולה
בצל מקורמל, פרושוטו, ופיצה ארוגולה יכול להיות רק הים התיכון מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 9 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. גשו לסופר וקנו מלח, גבינה, חומץ שרי, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 40 דקות. הציון הזה לא כל כך יוצא מן הכלל. נסו בצל מקורמל ופיצה פרושוטו, בצל מקורמל & פרושוטו פיצה, ו בצל קרמל ופיצת נקניק עם ארוגולה (מתכונים דומים).
הוראות
(עבור קרום פריך, מחממים אבן פיצה על המדף הנמוך ביותר בתנור.)
ממיסים חמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מוסיפים בצל; מטוגנים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד חום רך וזהוב. מערבבים בחומץ, מלח ופלפל.
רול בצק לעובי 1/4 אינץ ' על תבנית אפייה מקומטת או קליפת פיצה.
מברשת קצוות של קרום עם שמן זית.
מורחים תערובת בצל לקצוות של הקרום; העליון עם גבינה כחולה, אגוזי מלך, ותאנים, אם תרצה.
אם תרצה, להעביר פיצה לאבן פיצה מאובקת עם קמח תירס או קמח סולת; אופים 10 עד 12 דקות.
הסר מהתנור, ומפזרים ארוגולה ופרושוטו.
טפטוף עם שמן זית נוסף, אם תרצה.