בצל מרק ירקות שום
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בצל מרק ירקות שום. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, ומתכון טבעוני יש 39 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 2g של שומן למנה. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו יין, בצל, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. 4 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תערובת מרק ירקות, מרק ירקות, ו מרק ירקות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן בסיר 2 ליטר או בסיר מרק קטן.
מוסיף את הבצל או כרישה וsauté על חום בינוני עד הזהב.
מוסיפים את השום וממשיכים לטגן עד הבצל או הכרישה חום קלות.
מוסיפים את היין והמים.מביאים לרתיחה, ואז מכסים ומבשלים בעדינות על אש נמוכה במשך 30 עד 40 דקות.אתה יכול להשאיר את הבצלים והשום אם אתה רוצה, או לסנן את המניה דרך מסננת בסדר. זרוק את מוצקים או מחית אותם ולהוסיף מרק עקביות עבה יותר.