בצל מתוק אפוי
בצל מתוק אפוי הוא ללא גלוטן, וכל 30 מנה צדדית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 211 קלוריות, 6 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם חומץ בלסמי, פלפלים, מלח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצל מתוק אפוי, בצל מתוק ממולא אפוי, ו בצל קרמי אפוי מתוק (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים פלפלים על תבנית אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.
מטגנים 5 סנטימטרים מחום (עם דלת תנור חשמלית פתוחה חלקית) כ 5 דקות או עד פלפלים נראים שלפוחיות.
מניחים פלפלים בשקית ניילון zip-top חובה כבדה; לאטום ולתת לעמוד 10 דקות כדי לשחרר עורות. פיל, זרע, וקוצצים פלפלים.
חותכים פרוסה דקה מתחתית כל בצל, ויוצרים בסיס לבצל לעמוד עליו.
הסר מרכזי בצל, עוזב 1/2 אינץ ' עבה פגזים. (מרכזי מילואים לשימושים אחרים.)
מערבבים יחד פלפל, עגבניות, ואת 6 המרכיבים הבאים; כף באופן שווה לתוך קליפות בצל.
מניחים בצל בתבנית אפייה מרובעת 9 אינץ'.
אופים, מכוסה, ב 400 במשך 50 דקות, ומקשטים,אם תרצה.