קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות8
ציון בריאות23
מגזין

בצל נפוליטני וראגו בקר - - - לה ג'נובזה

בצל נפוליטני וראגו בקר - - - לה ג'נובזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצל נפוליטני וראגו בקר--לה ג'נובזה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצלים, פנקטה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: ראגו נפוליטני, ראגו בקר, ו פפרדלה עם ראגו בקר.

הוראות

1
לרכך את pancetta, סלמי ו prosciutto יחד כדי ליצור משחה. בסיר גדול וכבד, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את רסק החזיר. מבשלים מעל חום בינוני כדי לרכך אבל לא צבע.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבשר והחום היטב על כל הצדדים, כך קרום חום עמוק נוצר.
מרכיבים שתצטרך
3
הסר את הבשר ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
לאותו מחבת, מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים 1 עד 2 דקות, כדי לרכך אבל לא חום.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, ויין ומביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות את הסיר בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את הבשר מן המחבת ולאפשר לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
7
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את mezzani על פי הוראות החבילה, עד עדין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
8
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם רוטב הבשר. לזרוק על חום גבוה 1 דקה כדי לצפות את הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
9
קודם מגישים את הפסטה, אחר כך את הבשר.
מרכיבים שתצטרך