בצל נפוליטני וראגו בקר - - - לה ג'נובזה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצל נפוליטני וראגו בקר--לה ג'נובזה. איש המערות הזה, ללא גלוטן, חלב חינם, מתכון ראשוני מגיש 8 . מנה אחת מכילה 345 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצלים, פנקטה, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב הסלמי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סלמי קינוח שוקולד כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. מתכונים דומים: ראגו נפוליטני, ראגו בקר, ו פפרדלה עם ראגו בקר.
הוראות
לרכך את pancetta, סלמי ו prosciutto יחד כדי ליצור משחה. בסיר גדול וכבד, מחממים את שמן הזית ומוסיפים את רסק החזיר. מבשלים מעל חום בינוני כדי לרכך אבל לא צבע.
מוסיפים את הבשר והחום היטב על כל הצדדים, כך קרום חום עמוק נוצר.
לאותו מחבת, מוסיפים את הבצלים, הגזרים והסלרי ומבשלים 1 עד 2 דקות, כדי לרכך אבל לא חום.
מוסיפים את העגבניות, 1/2 כפית מלח, ויין ומביאים לרתיחה, מגרדים את תחתית הסיר עם כף עץ כדי לשחרר חתיכות השחמה. להחזיר את הבשר לסיר, לכסות את הסיר בחוזקה ומבשלים על אש נמוכה במשך 2 1/2 שעות או עד הבשר הוא מזלג מכרז.
הסר את הבשר מן המחבת ולאפשר לנוח 15 דקות לפני ההגשה.
מביאים 6 ליטרים של מים לרתיחה ומוסיפים 2 כפות מלח. מבשלים את mezzani על פי הוראות החבילה, עד עדין אל דנטה.
מסננים את הפסטה ומוסיפים אותה למחבת עם רוטב הבשר. לזרוק על חום גבוה 1 דקה כדי לצפות את הפסטה.
קודם מגישים את הפסטה, אחר כך את הבשר.