קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות12
ציון בריאות10
מגזין

בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas

בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas
צריך ללא גלוטן, קמאית, צמחונית, וארוחת בוקר קטוגנית? בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas יכול להיות מתכון מצוין לנסות. מתאים ל-12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 7 גר' של חלבון, 9 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. אם יש לך ביצים, chèvre, חלב, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכון זה מ צ'או יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. מתכונים דומים: בצל, פטריות, גבינת עיזים מיני Frittatas, גבינת עיזים Pancetta מיני Frittatas, ו פריטטות פטריות מיני.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 177° ומסדרים מתלה באמצע. מעיל בנדיבות את הבארות של מחבת מאפין 12 היטב עם חמאה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
חום 1 כף השמן והחמאה הנמדדת במחבת בינונית על חום בינוני עד שהשמן מנצנץ והחמאה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
מוסיפים את הבצל לקוביות ומבשלים, ערבוב לעתים רחוקות, עד שהוא חום זהוב עמוק, התאמת החום לפי הצורך אם הוא מתחיל להשחים יותר מדי, על 30 דקות. מתבלים היטב עם מלח ופלפל, מוסיפים את הקורנית ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
4
מעבירים את התערובת לקערה בינונית.בינתיים, נקי, לקצץ, ולפרוס את הפטריות בעובי 1/2 אינץ'; להפריש. מפורר את גבינת העזים לחתיכות בגודל אפונה ומניח בצד.להחזיר את המחבת לחום בינוני, להוסיף את כף הנותרים של שמן, וחום עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים את הפטריות פרוסות, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב לעתים נדירות, עד חום זהוב, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6
מוסיפים לקערה עם הבצל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
מוסיפים את גבינת העזים לקערה ומערבבים כדי לשלב באופן שווה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
גבינת עיזיםגבינת עיזים
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מניחים את הביצים והחלב בקערה גדולה ומקציפים עד הביצים מחולקות באופן שווה בשילוב עם החלב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
9
מוסיפים את המלח הנמדד ומקציפים לשלב.מחלקים את תערובת בצל פטריות גבינה באופן שווה בין הבארות של מחבת מאפין מוכן. ממלאים כל טוב כמעט עד למעלה עם תערובת הביצה.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
10
אופים עד כל פריטטה הוא נפוח והמרכז מוגדר רק, על 12 עד 15 דקות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
11
הסר את המחבת מתלה תיל עד שזה מגניב מספיק כדי להתמודד, על 5 דקות (frittatas יהיה deflate). תריץ סכין קטנה מסביב לכל באר כדי לשחרר ולהסיר את הפריטטות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.