בצל פנינה מקורמל עם זיגוג בלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל בצל פנינה מקורמל עם זיגוג בלסמי. מנה זו מכילה כ 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 138 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך שמן זית, פטרוזיליה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. . נסו סטייק צלע עם בצל קרמל וזיגוג בלסמי, בצל פנינה מקורמל, ו ברוקולי ובצל פנינה עם זיגוג שרי (מתכונים דומים).
הוראות
התאם את מתלה התנור למיקום נמוך וחמם את התנור ל 425 מעלות.
לזרוק בצל עם שמן, סוכר, מלח ופלפל בקערה בינונית.
העברה לגיליון עוגיות עם שפה בשכבה אחת. בצל צלוי עד חום זהוב, כ 30 דקות, ערבוב ב 20 דקות ושוב ב 25 דקות, הוספת שום בשלב זה.
בינתיים, להביא חומץ לרתיחה; מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, על 10 דקות, עד מופחת 1/3 כוס - זה צריך להיות סירופ דק. לשים בצל לתוך קערה, להוסיף חומץ ופטרוזיליה מופחת; לזרוק מעיל.
מגישים חם, חם או בטמפרטורת החדר.