בצל פריך
גשו לסופר וקנו בצל, מלח, שמן צמחי ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . הכנת המנה לוקחת כ 30 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). נסו סלט סלק עם שמנת חזרת ובצל מתוק, בשר חזיר וסלט תאנה, ו מרק אפונה אביבי עם בשר חזיר פריך (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר קטן ממוקם מעל חום בינוני-נמוך. פרוסת בצל צריכה רק לרחוש קצת כאשר הוסיף שמן חם.
מוסיפים 1/2 של הבצל ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל הוא חום זהוב עמוק, על 7-10 דקות.
הסר עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, ומלח לפי הטעם. בצל יהיה רך בהתחלה יהיה פריך כפי שהם מגניבים. חזור עם הבצלים שנותרו.