קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 57 דק.
מנות10
ציון בריאות27
מגזין

בצל צ'יפוליני וצלי סיר שומר

בצל צ'יפוליני וצלי סיר שומר
צלי בצל ושומר צלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם צלי צ'אק בקר, נורות שומר, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שרי יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -57 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סקייט עם צ'יפוליני מטוגן יין ושומר, תרנגול הודו צלוי עם רוטב בצל, ו חומוס בצל צ'יפוליני (מתכונים דומים).

הוראות

1
לשפשוף: בקערה קטנה מערבבים יחד את הרוזמרין, הטימין, השמן, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.טפחו על הבקר יבש במגבות נייר ושפשפו מכל הצדדים בעזרת שפשוף העשבים. בסיר כבד של 6 ליטר או בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
דַק-דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוציאים את הבקר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים לסיר את יתרת השמן, הבצל, הגזר והשומר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
7
מוסיפים את השרי ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את המרק ועלי הדפנה. מחזירים לסיר את הבקר ואת כל המיצים ומביאים את הנוזלים לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהבקר רך במזלג, כ -4 שעות, הופכים את הבקר באמצע הדרך ומוסיפים מרק נוסף, לפי הצורך, כדי לשמור על בשר בקר מכוסה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
מעבירים את הבקר לקרש חיתוך. אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 15 דקות. כף כל עודף שומן מהחלק העליון של מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
9
הסר את עלי הדפנה וזורק. בעזרת בלנדר טבילה מערבבים יחד את הירקות ומיצי הבישול לתערובת אחידה. (ניתן למחית את הירקות גם בבלנדר). מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על חום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
גב שומן חזירגב שומן חזיר
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילהבלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
חותכים את הבקר לחתיכות בגודל 1 אינץ ' ומניחים על מגש. כף מעט מהרוטב על הבשר והגיש את הרוטב שנותר בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר