צלי בצל ושומר צלי יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 523 קלוריות, 46 גרם חלבון, ו 33 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. אם יש לכם צלי צ'אק בקר, נורות שומר, מלח ופלפל כשר, וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב שרי יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם וחמאה כמו קינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ללא חלב, וראשוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -57 דקות. הציון הזה מוצק. נסו סקייט עם צ'יפוליני מטוגן יין ושומר, תרנגול הודו צלוי עם רוטב בצל, ו חומוס בצל צ'יפוליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשפשוף: בקערה קטנה מערבבים יחד את הרוזמרין, הטימין, השמן, המלח והפלפל לתערובת אחידה.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
חממו את התנור ל -350 מעלות צלזיוס.טפחו על הבקר יבש במגבות נייר ושפשפו מכל הצדדים בעזרת שפשוף העשבים. בסיר כבד של 6 ליטר או בתנור הולנדי, מחממים 2 כפות שמן על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
פתיתי ירקות
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
תוספות, אופציונלי
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
מוסיפים את הבקר ומבשלים עד להשחמה מכל הצדדים, בערך 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
4
מוציאים את הבקר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5
מוסיפים לסיר את יתרת השמן, הבצל, הגזר והשומר. מתבלים במלח ופלפל. מבשלים, תוך ערבוב תדיר, עד שהם רכים, בערך 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
חתוך לקוביות בגודל 3 עד 4 אינץ' - או תחליף בכתף טלה
פתיתי ירקות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה עד ארומטי.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים לבנים או צהובים קטנים עד בינוניים, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
7
מוסיפים את השרי ומגרדים בעזרת כף עץ את החלקים החומים הנצמדים לתחתית התבנית. מערבבים פנימה את המרק ועלי הדפנה. מחזירים לסיר את הבקר ואת כל המיצים ומביאים את הנוזלים לרתיחה. מכסים את הסיר ומעבירים לתנור. מבשלים עד שהבקר רך במזלג, כ -4 שעות, הופכים את הבקר באמצע הדרך ומוסיפים מרק נוסף, לפי הצורך, כדי לשמור על בשר בקר מכוסה בנוזל.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
גב שומן חזיר
8
מעבירים את הבקר לקרש חיתוך. אוהל עם רדיד ולתת לעמוד במשך 15 דקות. כף כל עודף שומן מהחלק העליון של מיצי התבנית.
מרכיבים שתצטרך
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
שרימפס מוקפץ
שרימפס מוקפץ, קלוף
9
הסר את עלי הדפנה וזורק. בעזרת בלנדר טבילה מערבבים יחד את הירקות ומיצי הבישול לתערובת אחידה. (ניתן למחית את הירקות גם בבלנדר). מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. שמור על חום על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
גב שומן חזיר
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
ציוד שתשתמש בו
בלנדר טבילה
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
10
חותכים את הבקר לחתיכות בגודל 1 אינץ ' ומניחים על מגש. כף מעט מהרוטב על הבשר והגיש את הרוטב שנותר בצד.