בצל צ'יפוליני מטוגן בחמאה עם ארוגולה וסירופ בלסמי על טוסט רב תבואה
בצל צ'יפוליני מטוגן בחמאה עם סירופ ארוגולן ובלסמי על טוסט רב תבואה הוא מנת תוספת צמחונית. מנה אחת מכילה 268 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 20 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם פתיתי פלפל, תימין sprig, בצל cipollini, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו שכבה עם בצל Cipollini & ארוגולה, עדשים מטוגנות עם בצל צ'יפוליני, ו בצל צ'יפוליני קלוי בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין את הסירופ הבלסמי, בסיר קטן, מערבבים יחד את הסוכר החום, חומץ בלסמי, פתיתי פלפל אדומים, וקורנית. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומבשלים עד שהתערובת מצטמצמת בשליש והוא מתקתק מספיק כדי לכסות את החלק האחורי של הכף, כ -20 דקות.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר ולאחר מכן להתאמץ. לאחסן את הסירופ בצנצנת מכוסה בטמפרטורת החדר עד 1 חודש.
להביא סיר בינוני של מים לרתיחה.
מניחים את הבצלים בקערה בינונית, חסינת חום ומכסים אותם במים רותחים.
בואו לשבת במשך 10 דקות ולאחר מכן להחליק את עורם, באמצעות סכין קילוף כדי לשחרר את הקצוות במידת הצורך.
במחבת עמוקה ובינונית, להמיס 4 כפות של החמאה על חום בינוני.
מוסיפים את הבצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם חום זהוב משני הצדדים, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים את החומץ ומגרדים את הזיגוג השחי מתחתית המחבת. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני ומוסיפים את 4 כפות הנותרים של חמאה. להפחית את החום נמוך, לכסות את המחבת בחוזקה, ומבשלים עד הבצל רך כאשר פירסינג עם קצה הסכין, 20 עד 30 דקות.
הסר את המחבת מהחום ותן להם לשבת, עדיין מכוסה.
בנדיבות מברשת שני הצדדים של הלחם עם שמן. טוסט הפרוסות במחבת גדולה מעל חום בינוני עד שהם פריכים וזהב משני הצדדים, 4 עד 5 דקות לכל צד. מחלקים אותם בין 6 צלחות הגשה.
בקערה גדולה, לזרוק את ארוגולה עם מספיק של בצל חם בישול נוזלי כדי להפוך את העלים מבריק. נחלק את הארוגולה בין חתיכות הטוסט. למעלה כל אחד עם 3 בצל וטפטוף עם כ 1 כף של סירופ בלסמי.