בצל צרפתי-פשטידות סיר עוף
המתכון בצל צרפתי-פשטידות סיר עוף יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 8 מנות. מנה זו מכילה כ 41 גר' של חלבון, 29 גרם של שומן, וסך הכל 598 קלוריות. אם יש לך grands!® שכבות קשקשים ביסקוויטים מקוריים, תערובת מרק בצל, גבינת gruyère, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: מרק פשטידת עוף בסיר מיידי, עוף בצל צרפתי, ו עוף בצל צרפתי.
הוראות
תנור חום עד 177°. ספריי 8 (10-עוז) ramekins או כוסות פודינג עם ספריי בישול.
מניחים ramekins על גיליון עוגיות גדול עם צדדים. ב 12 אינץ ' מחבת nonstick, להמיס 2 כפות של החמאה על חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף; מבשלים כ -10 דקות, ערבוב מדי פעם, עד שכבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף מחבת; להשליך מיצי עוף.
ממיסים הנותרים 2 כפות חמאה במחבת.
מוסיפים בצל ופטריות; מבשלים ומערבבים כ 8 דקות או עד חום זהוב.
מפזרים קמח על ירקות. לבשל ומערבבים 1 דקה. מערבבים במים, תערובת שרי ומרק; חום לרתיחה. מרתיחים כ 3 דקות, ערבוב מדי פעם, עד מעט מעובה.
עוף כפית לתוך ramekins (כ 1/2 כוס כל). תערובת בצל כפית על עוף (כ 2/3 כוס כל).
מפזרים פלפל. להפריד בצק ל 8 ביסקוויטים.
מניחים 1 ביסקוויט בכל ramekin.
אופים כ 20 דקות או עד ביסקוויטים זהובים. בזהירות להסיר מהתנור.
מפזרים 3 כפות גבינה על כל ביסקוויט.
אופים 4 עד 5 דקות יותר או עד גבינה מותכת.