בצל צרפתי-קערת בקר
קערת בצל-בקר צרפתית עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 480 קלוריות, 37 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו 2 כפית טימין, פחות נתרן מרק עוף, בצל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. נסו בצל צרפתי-שטרודל בקר, טנדרלוין בקר בצל צרפתי לשניים, ו בצל צרפתי בקר סטרוגנוף (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 החומרים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top. חותם ומרינדה במקרר 1 עד 4 שעות.
ממיסים חמאה בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל וסוכר ומבשלים 10 דקות או עד חום זהוב, ערבוב לעתים קרובות. להפחית חום בינוני. מכסים ומבשלים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים קמח לתוך תערובת בצל, ומבשלים, חשוף, 2 דקות.
מוסיפים מים, יין, מרק, וקונסום, ערבוב עם מקצף. מביאים לרתיחה; מכסים חלקית, להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות.
מוסיפים את תערובת הבשר, ווסטרשייר, פלפל ומלח; קוק, חשופה, 5 דקות.
מניחים אטריות לתוך כל אחד 6 קערות גדולות; העליון עם תערובת מרק, קרוטונים, וגבינה.