בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון
צריך ללא גלוטן ומנה צמחונית? בצל קיפולין בלסמי צלוי עם רימון יכול להיות מתכון עצום לנסות. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 127 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 6 גרם שומן. אם יש לכם סוכר חום זהוב, מלח גס כשר, יין, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 28% המנה הזאת לא כל כך מרהיבה. נסו אספרגוס מטוגן & בצל Cipolline עם Pancetta & בלסמי B, חזה עגל מטוגן עם בצל ועשבי תיבול: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia, ו בצל צ'יפוליני מטוגן בלסמי (מתכונים דומים).
הוראות
בצל בלאנש בסיר גדול של מים רותחים 1 דקה.
ניקוז; מגניב בקצרה. מקלפים וחותכים, משאירים את הליבה שלמה.
שמן חום במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מפזרים מלח ופלפל כשרים; מטגנים עד חום, 12 דקות.
מוסיפים את 4 המרכיבים הבאים; מביאים לרתיחה. להפחית חום. כיסוי; מבשלים 15 דקות. להגדיל את החום; להרתיח עד בצל רך ונוזל הוא מעובה, ערבוב לעתים קרובות, על 18 דקות. לעשות קדימה: ניתן לעשות 1 יום קדימה. כיסוי וצינה.
מקפלים קרם fraîche לתוך בצל (להוסיף חמוציות, אם שימוש). מבשלים עד רוטב מעילי בצל עבה, 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מעבירים לקערה; מפזרים זרעי רימון.