בצל קרמל, Macadamia פסטו על זרעי פשתן חיטה פיצה Crus
המתכון בצל קרמל, Macadamia פסטו על חיטה זרעי פשתן פיצה Crus יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בצל קרמל, אגס & פיצה גבינת עיזים עם קרום שקד ללא גלוטן, בצל מקורמל, Gruyere + פלפל בייקון פיצה מחיטה מלאה, ו בצל קרמל Butternut סקווש פסטו פיצה.
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5
מערבבים היטב. ללוש כחמש דקות.
6
תן לעלות 20-30 דקות.
7
להתגלגל ולמקם על צלחת אפיית פיצה. (אתה יכול להחליט אם אתה רוצה צלחת עמוקה או פיצה קרום דק). לתקוע את הקרום כמה פעמים עם מזלג כמה פעמים כדי למנוע מבעבע.
מוסיפים את הפסטו לחלק העליון של קרום הפיצה ומשלים את הפיצה עם המרכיבים הבאים.הוראות הגעה לבצל כרמלי וסופי assembly:.In מחבת גדולה מוסיפה שמן זית על אש בינונית.