בצל קרמל, Macadamia פסטו על זרעי פשתן חיטה פיצה Crus
המתכון בצל קרמל, Macadamia פסטו על חיטה זרעי פשתן פיצה Crus יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו 5 דקות. אתה מקבל תבלין שמגיש 6. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 41 גרם של שומן, וסך הכל 639 קלוריות. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, שן שום, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. מתכונים דומים: בצל קרמל, אגס & פיצה גבינת עיזים עם קרום שקד ללא גלוטן, בצל מקורמל, Gruyere + פלפל בייקון פיצה מחיטה מלאה, ו בצל קרמל Butternut סקווש פסטו פיצה.
הוראות
מערבבים שמרים ודבש או סוכר חום במים חמים.
בואו לשבת 10 דקות עד קצף. בקערה גדולה, מערבבים קמח וזרעי פשתן עם מלח.
מערבבים היטב. ללוש כחמש דקות.
להתגלגל ולמקם על צלחת אפיית פיצה. (אתה יכול להחליט אם אתה רוצה צלחת עמוקה או פיצה קרום דק). לתקוע את הקרום כמה פעמים עם מזלג כמה פעמים כדי למנוע מבעבע.
אופים ב 350 מעלות במשך 5-10 דקות לפני הצבת תוספות על פיצה.הוראות הגעה לפסטו;.באמצעות מעבד מזון מוסיפים את הבזיליקום והאגוזים והדופק במשך כ -30 שניות.
מוסיפים את הפלפל האדום והשום.
מערבבים יחד.מוסיפים לאט את שמן הזית.
הוסף את שאר החומרים ואת הדופק יחד, ערבוב היטב.
מוסיפים את הפסטו לחלק העליון של קרום הפיצה ומשלים את הפיצה עם המרכיבים הבאים.הוראות הגעה לבצל כרמלי וסופי assembly:.In מחבת גדולה מוסיפה שמן זית על אש בינונית.
מוסיפים בצל ומבשלים כחמש דקות.
מוסיפים מלח, פלפל ורוזמרין ומבשלים 15 -20 דקות נוספות על ערבוב חום נמוך לעתים קרובות עד בצל לקחת על צבע חום.
מחממים תנור ל 475 מעלות f. בצק פיצה העליון עם תערובת בצל.
הסר מהתנור, להוסיף גבינה ולאפשר לאפות בתנור עוד יותר עד גבינה חומים.
הסר מהתנור ומפזר ארוגולה מעל.