בצלים ממולאים כבש ותרד
בצל ממולא כבש ותרד עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 43 גרם חלבון 65 גרם של שומן, וסך הכל 1047 קלוריות. לך לחנות ותביא את גבינת גרוייר, מלח, מרק בשר, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. נסו כבש Exohiko (כבש, תרד וגבינה ממולאת חבילות פילו), כבש עם תרד ובצל, ו כבש עם תבלינים ובצל שלמים: גוס קארו (מתכונים דומים).
הוראות
שים את הבצל בתבנית אפייה קטנה, שורש מסתיים למטה, ולשפשף עם שמן.
הוסף 1/2 אינץ ' של מים לצלחת. מכסים בנייר כסף ואופים במשך כ 1 1/2 שעות, עד למכרז.
בינתיים, לחמם מחבת גדולה.
מוסיף את התרד בקבוצות, זורק עד נבול.
להעביר למסננת ולסחוט את המים. קוצצים גס את התרד.
באותו מחבת, לבשל את הטלה על חום גבוה בינוני, לשבור אותו, עד לא נשאר ורוד, 3 דקות.
יוצקים את כל אבל 1 כף השומן ולהוסיף את אבקת אנצ 'ו צ' ילה וקינמון. מבשלים מעל חום גבוה בינוני, ערבוב, במשך 1 דקה. מערבבים בתרד.
מעבירים את מילוי הטלה לקערה גדולה. מערבבים בפירורי הלחם, Gruyre, 1/4 כוס מרק הבשר ו 1/2 כוס עגבניות מרוסקות.
חותכים 1/2 אינץ ' מהחלק העליון והתחתון של הבצל האפוי. להפריד את השכבות, מנסה לא לשבור אותם. תצטרך 10 כוסות בצל: כמה גדול, כמה בינוני ו 2 קטן. דק קוצצים מספיק של שאריות הבצל כדי להפוך 1/2 כוס; לקפל לתוך מילוי כבש מתבלים עם מלח ופלפל.
לעמוד כוסות בצל בתבנית אפייה בינונית בחמאה. מתבלים את הקרביים במלח וממלאים את הטלה.
במחבת גדולה, לשלב את הקרם עם 3/4 הנותרים כוס מרק בשר ו 1/2 כוס עגבניות ולהביא לרתיחה.
יוצקים את הרוטב סביב הבצלים.
בקערה, לשלב את כל החומרים. תלולית את הציפוי על הבצלים. מכסים בנייר כסף ואופים במשך 40 דקות, עד חם. לחשוף ולהגדיל את טמפרטורת התנור ל 42
אופים במשך 5 דקות, עד הציפוי הוא פריך.
תן לנוח 5 דקות לפני ההגשה.