בצלצלים מטוגנים וירקות נופלים ברוטב יין אדום
מנה אחת מכילה 396 קלוריות, 7 גרם של חלבון ו7 גרם של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. אם $ 3.77 למנה נופל בתקציב שלך, בצלצלים מטוגנים וירקות נופלים עם רוטב יין אדום יכול להיות סופר ללא גלוטן, ראשוני וצמחוני מתכון לנסות. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. אם יש לכם עלי דפנה, שמן זית, פטרוזיליה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, יין אדום צלע צלעות קצרות עם ירקות נפולות מרוסקות, ו עוף מטוגן ביין עם שאלוט ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חמאה ושמן בתנור הולנדי גדול על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט וגזר; לטגן במשך 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים פטריות וגזר לבן; מטוגנים 10 דקות.
מוסיפים 1 כוס יין אדום רוטב, רוזמרין, הבא 4 מרכיבים (רוזמרין דרך טימין); מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 20 דקות. השליכו את עלי המפרץ ואת עלי הקורנית.
טפטוף ירקות עם רוטב היין האדום שנותר.
מערבבים פטרוזיליה ושום בקערה קטנה; מפזרים על כל מנה.
(סה " כ כוללים רוטב יין אדום)