בצק בלחם שטוח
בצק Flatbread עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, מים חמים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצק בלחם שטוח, בצק קל ללחם שטוח, ו בצק פיצה קל + לחם זול (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
ממיסים סוכר ושמרים ב 6 כפות מים חמים בקערה גדולה; מערבבים ב 1/4 כוס קמח.
בואו לעמוד 30 דקות או עד מבעבע.
מוסיפים 1 3/4 כוסות קמח, 1/2 כוס מים חמים, ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד לבצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.