קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות20
מגזין

בצק בלחם שטוח

בצק בלחם שטוח
בצק Flatbread עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף הלחם שלך. והוא יספק כ 12 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 94 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך שמרים, מים חמים, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו בצק בלחם שטוח, בצק קל ללחם שטוח, ו בצק פיצה קל + לחם זול (מתכונים דומים).

הוראות

1
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ציוד שתשתמש בו
כוס מדידהכוס מדידה
סכיןסכין
2
ממיסים סוכר ושמרים ב 6 כפות מים חמים בקערה גדולה; מערבבים ב 1/4 כוס קמח.
מרכיבים שתצטרך
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
סוכרסוכר
מיםמים
שמריםשמרים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
בואו לעמוד 30 דקות או עד מבעבע.
4
מוסיפים 1 3/4 כוסות קמח, 1/2 כוס מים חמים, ומלח לתערובת שמרים; מערבבים עד לבצק רך. להפוך את הבצק על משטח מקומח קלות. ללוש עד חלקה וגמיש (כ 8 דקות); להוסיף מספיק של הקמח שנותר, 1 כף בכל פעם, כדי למנוע בצק דבק לידיים.
מרכיבים שתצטרך
בצקבצק
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מיםמים
שמריםשמרים
מלחמלח
5
מניחים בצק בקערה גדולה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.) אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
בצקבצק
אגרוףאגרוף
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה