תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצק משך Prosciutto Pizzan. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: תלוש את הקמח על משטח עבודה וליצור באר במרכז. לחמם את המים המסוננים ל 90 מעלות, להמיס את השמרים ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסוננים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3
מוסיפים את המלח לבאר יחד עם חצי מתערובת השמרים. עבודה מהמרכז החוצה, למשוך את הצדדים של הבאר למרכז עד כל הקמח משולב (התערובת תהיה דביקה). המשך לערבב את הבצק ולהוסיף את שאר השמרים במרווחים עד שכל תערובת השמרים משולבת. ללוש את הבצק עד שהוא אלסטי, משיי וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים צביטות קמח במידת הצורך כדי להפחית את הדביקות אבל לא מוסיפים יותר מדי או שהבצק יהיה יבש. ללוש את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
לעצב את הבצק לכדור ולשים את הבצק בקערה מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אגרוף הבצק למטה, לחץ את רוב האוויר ולעצב אותו בחזרה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
7
תן את הבצק לעלות במשך 3 שעות נוספות. אגרוף הבצק למטה, ליצור אותו לכדור ומקרר במשך 24 עד 36 שעות כדי "מפגר" על מגש גיליון מכוסה בניילון נצמד. כאשר מוכן, לתת את הבצק חם לטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
הוסף את הפרושוטו סוף, גזר, סלרי, בצל ושום על סיר ומכסה עם מים galloncold 1. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 שעות. אפשר prosciutto להתקרר בנוזל במשך 1 שעה (זה צריך להיות במכרז מזלג).
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.