קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בצק משך פרושוטו פיצה

בצק משך פרושוטו פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצק משך Prosciutto Pizzan. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: תלוש את הקמח על משטח עבודה וליצור באר במרכז. לחמם את המים המסוננים ל 90 מעלות, להמיס את השמרים ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את המלח לבאר יחד עם חצי מתערובת השמרים. עבודה מהמרכז החוצה, למשוך את הצדדים של הבאר למרכז עד כל הקמח משולב (התערובת תהיה דביקה). המשך לערבב את הבצק ולהוסיף את שאר השמרים במרווחים עד שכל תערובת השמרים משולבת. ללוש את הבצק עד שהוא אלסטי, משיי וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
4
מוסיפים צביטות קמח במידת הצורך כדי להפחית את הדביקות אבל לא מוסיפים יותר מדי או שהבצק יהיה יבש. ללוש את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
5
לעצב את הבצק לכדור ולשים את הבצק בקערה מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
6
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אגרוף הבצק למטה, לחץ את רוב האוויר ולעצב אותו בחזרה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
7
תן את הבצק לעלות במשך 3 שעות נוספות. אגרוף הבצק למטה, ליצור אותו לכדור ומקרר במשך 24 עד 36 שעות כדי "מפגר" על מגש גיליון מכוסה בניילון נצמד. כאשר מוכן, לתת את הבצק חם לטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
אגרוףאגרוף
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות12 עוגיות אוראו, מרוסקות, מחולקות
1
הוסף את הפרושוטו סוף, גזר, סלרי, בצל ושום על סיר ומכסה עם מים galloncold 1. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 שעות. אפשר prosciutto להתקרר בנוזל במשך 1 שעה (זה צריך להיות במכרז מזלג).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
הסר את פרושוטו, למשוך את החזיר, להשליך מחצית העור החיצוני ומערבבים את השאר עם פרושוטו משך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפהשמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1
חותכים את צמרות את הכרישה לחלק הרך של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
חותכים את הכרישה לשניים, מלמעלה למטה. יש לשטוף את הכרישה היטב במים קרים כדי להסיר את כל הלכלוך.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
חותכים את הכרישה ל 1/4 אינץ ' חצי ירחים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מטגנים את הכרישה על חום בינוני בסיר גדול עם החמאה עד רך מאוד, 30 עד 40 דקות, ערבוב לפי הצורך. כאשר הכרישות יבשות, deglaze עם היין ולהפחית עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מוסיפים את הקרם ומפחיתים עד כמעט יבש. מתבלים במלח ופלפל. אפשר להתקרר לפני הוספת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
1
מחממים מחבת סאוט גדולה בחום בינוני-גבוה. מעיל את החלק התחתון של מחבת עם השמן, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מוסיפים את הסוכר וקצת מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מטגנים את הבצלים עד שמתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
4
מוסיפים 1/4 כוס מים ומבשלים עד התאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5
מוסיפים את חומץ בלסמי ומפחיתים עד הבצל לאבד את מחנק ומחבת יבש. אפשר להתקרר לפני ציפוי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
6
עבור זיתים שחורים נרפא: בתוך סיר גדול, להביא מים גלון 1 לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
7
מוסיפים את הזיתים למסננת ומטבלים 5 עד 6 פעמים במים הרותחים כדי להסיר את המלח העודף. בינתיים, לחמם את שמן זית כתית על חום בינוני בסיר.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיף את רוזמרין טרי וחום בשמן עד רק ריחני.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
9
הסר את המחבת מהחום והוסף את הזיתים לשמן הרוזמרין. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר כדי להשרות. להשרות את הזיתים בן לילה כדי להרים את טעם הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
1
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 550 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
תן לזה להתחמם לפחות 30 דקות.
3
צור את הבצק לדיסק 12 אינץ ' עם שפע של קמח ספסל (ודא שהבצק הוא באותו עובי לאורך כל, במיוחד במרכז).
מרכיבים שתצטרך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
4
מניחים על קליפת פיצה מאובקת בקמח ומפיצים את הכרישה המומסת על הבצק באופן שווה, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
בצק פיצה מוכן שנקנה בחנותבצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מורחים באופן שווה 2 אונקיות גבינת פונטינה מגוררת, 3 אונקיות משך פרושוטו ועל 1 אונקיה בצל קרמל מעל הפיצה. פיזור 8 רוזמרין-במרינדה זיתים מלח נרפא.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פרושוטופרושוטו
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
6
מפזרים קצת Parmigiano-רג ' יאנו. החלק את הפיצה על האבן החמה ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מתחיל לחרוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'גבינה מעבדת (Velveeta), חתוכה לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
7
הסר את הפיצה מהתנור וחתוך ל -6 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
8
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

12 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשמרים פעילים יבשים * ראה הערה של קוקשמרים פעילים יבשים * ראה הערה של קוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח פיצריה או תערובת 50/50 קמח לחם וקמח לכל מטרה, ועוד לאבק (מומלץ: קפוטו 00 פיצריה קמח או תערובת 50/50 לחם המלך ארתור וקמח לכל מטרה)קמח פיצריה או תערובת 50/50 קמח לחם וקמח לכל מטרה, ועוד לאבק (מומלץ: קפוטו 00 פיצריה קמח או תערובת 50/50 לחם המלך ארתור וקמח לכל מטרה)2גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גבעולי סלרי, ניקה וקצוץ גסגבעולי סלרי, ניקה וקצוץ גס57חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי11 כף אורגנו מיובשקלויים ופיסטוקיםקלויים ופיסטוקים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1כרישה, גזוזכרישה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים נרפאו במלחזיתים שחורים נרפאו במלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, לפי הצורךגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, לפי הצורך907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'prosciutto, עור על shank end מן המעדנייה (מומלץ: Prosciutto di San Daniele)prosciutto, עור על shank end מן המעדנייה (מומלץ: Prosciutto di San Daniele)1בצל אדום, קלופיםבצל אדום, קלופים6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםמלח יםמלח ים52 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשררצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים מסונניםמים מסוננים1גלוןרצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (מומלץ: Amaise)יין לבן (מומלץ: Amaise)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום, קלופים ושמאליים שלמיםשום, קלופים ושמאליים שלמים2בצל צהוב, קצוץ גסבצל צהוב, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.