קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בצק משך פרושוטו פיצה

בצק משך פרושוטו פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצק משך Prosciutto Pizzan. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: תלוש את הקמח על משטח עבודה וליצור באר במרכז. לחמם את המים המסוננים ל 90 מעלות, להמיס את השמרים ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
3
מוסיפים את המלח לבאר יחד עם חצי מתערובת השמרים. עבודה מהמרכז החוצה, למשוך את הצדדים של הבאר למרכז עד כל הקמח משולב (התערובת תהיה דביקה). המשך לערבב את הבצק ולהוסיף את שאר השמרים במרווחים עד שכל תערובת השמרים משולבת. ללוש את הבצק עד שהוא אלסטי, משיי וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חזיר מבושל לחלוטין, קצוץחזיר מבושל לחלוטין, קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים צביטות קמח במידת הצורך כדי להפחית את הדביקות אבל לא מוסיפים יותר מדי או שהבצק יהיה יבש. ללוש את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
5
לעצב את הבצק לכדור ולשים את הבצק בקערה מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אגרוף הבצק למטה, לחץ את רוב האוויר ולעצב אותו בחזרה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
7
תן את הבצק לעלות במשך 3 שעות נוספות. אגרוף הבצק למטה, ליצור אותו לכדור ומקרר במשך 24 עד 36 שעות כדי "מפגר" על מגש גיליון מכוסה בניילון נצמד. כאשר מוכן, לתת את הבצק חם לטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
הוסף את הפרושוטו סוף, גזר, סלרי, בצל ושום על סיר ומכסה עם מים galloncold 1. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 שעות. אפשר prosciutto להתקרר בנוזל במשך 1 שעה (זה צריך להיות במכרז מזלג).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
הסר את פרושוטו, למשוך את החזיר, להשליך מחצית העור החיצוני ומערבבים את השאר עם פרושוטו משך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
חותכים את צמרות את הכרישה לחלק הרך של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
2
חותכים את הכרישה לשניים, מלמעלה למטה. יש לשטוף את הכרישה היטב במים קרים כדי להסיר את כל הלכלוך.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
3
חותכים את הכרישה ל 1/4 אינץ ' חצי ירחים.
מרכיבים שתצטרך
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
4
מטגנים את הכרישה על חום בינוני בסיר גדול עם החמאה עד רך מאוד, 30 עד 40 דקות, ערבוב לפי הצורך. כאשר הכרישות יבשות, deglaze עם היין ולהפחית עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
5
מוסיפים את הקרם ומפחיתים עד כמעט יבש. מתבלים במלח ופלפל. אפשר להתקרר לפני הוספת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם לייםצ'יפס טורטיה בטעם ליים
שמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננתשמנת מתוקה, בתוספת 1/3 כוס שמנת מתוקה, צוננת
1
מחממים מחבת סאוט גדולה בחום בינוני-גבוה. מעיל את החלק התחתון של מחבת עם השמן, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
2
מוסיפים את הסוכר וקצת מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מטגנים את הבצלים עד שמתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
4
מוסיפים 1/4 כוס מים ומבשלים עד התאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
5
מוסיפים את חומץ בלסמי ומפחיתים עד הבצל לאבד את מחנק ומחבת יבש. אפשר להתקרר לפני ציפוי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
6
עבור זיתים שחורים נרפא: בתוך סיר גדול, להביא מים גלון 1 לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
7
מוסיפים את הזיתים למסננת ומטבלים 5 עד 6 פעמים במים הרותחים כדי להסיר את המלח העודף. בינתיים, לחמם את שמן זית כתית על חום בינוני בסיר.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
גרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיף את רוזמרין טרי וחום בשמן עד רק ריחני.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
9
הסר את המחבת מהחום והוסף את הזיתים לשמן הרוזמרין. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר כדי להשרות. להשרות את הזיתים בן לילה כדי להרים את טעם הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
1
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 550 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן לזה להתחמם לפחות 30 דקות.
3
צור את הבצק לדיסק 12 אינץ ' עם שפע של קמח ספסל (ודא שהבצק הוא באותו עובי לאורך כל, במיוחד במרכז).
מרכיבים שתצטרך
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
4
מניחים על קליפת פיצה מאובקת בקמח ומפיצים את הכרישה המומסת על הבצק באופן שווה, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
48 עד 56 סוכריות מצילות חיים48 עד 56 סוכריות מצילות חיים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מראש קטן אחד של כרוב סבוי, או כרוב נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
5
מורחים באופן שווה 2 אונקיות גבינת פונטינה מגוררת, 3 אונקיות משך פרושוטו ועל 1 אונקיה בצל קרמל מעל הפיצה. פיזור 8 רוזמרין-במרינדה זיתים מלח נרפא.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
מפזרים קצת Parmigiano-רג ' יאנו. החלק את הפיצה על האבן החמה ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מתחיל לחרוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן3/4 כוס ועוד 3 כפות שומן
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
7
הסר את הפיצה מהתנור וחתוך ל -6 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

1קרום: פירורי קרקר גרהםשמרים פעילים יבשים * ראה הערה של קוקשמרים פעילים יבשים * ראה הערה של קוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח פיצריה או תערובת 50/50 קמח לחם וקמח לכל מטרה, ועוד לאבק (מומלץ: קפוטו 00 פיצריה קמח או תערובת 50/50 לחם המלך ארתור וקמח לכל מטרה)קמח פיצריה או תערובת 50/50 קמח לחם וקמח לכל מטרה, ועוד לאבק (מומלץ: קפוטו 00 פיצריה קמח או תערובת 50/50 לחם המלך ארתור וקמח לכל מטרה)2גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גבעולי סלרי, ניקה וקצוץ גסגבעולי סלרי, ניקה וקצוץ גס57פלפל האבנרוגבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי1גבינת פרמזן מגוררת1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1כרישה, גזוזכרישה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים נרפאו במלחזיתים שחורים נרפאו במלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2קרום: פירורי קרקר גרהםסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק6קצת קישואים קצוציםגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, לפי הצורךגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, לפי הצורך907פלפל האבנרוprosciutto, עור על shank end מן המעדנייה (מומלץ: Prosciutto di San Daniele)prosciutto, עור על shank end מן המעדנייה (מומלץ: Prosciutto di San Daniele)1בצל אדום, קלופיםבצל אדום, קלופים6קצת קישואים קצוציםמלחמלח6קצת קישואים קצוציםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6קצת קישואים קצוציםמלח יםמלח ים5קרום: פירורי קרקר גרהםחמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים מסונניםמים מסוננים1גלוןגרעיני חמניות נוספים, אופציונליגרעיני חמניות נוספים, אופציונלי1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (מומלץ: Amaise)יין לבן (מומלץ: Amaise)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום, קלופים ושמאליים שלמיםשום, קלופים ושמאליים שלמים2בצל צהוב, קצוץ גסבצל צהוב, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.