קושימומחה
מוכן ב17 שעות, 15 דק.
מנות6
ציון בריאות17
מגזין

בצק משך פרושוטו פיצה

בצק משך פרושוטו פיצה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בצק משך Prosciutto Pizzan. מנה זו מכילה סביב 38 גרם חלבון 105 גרם של שומן, וסך הכל 1275 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. לך לחנות ותביא סוכר מגורען, חמאה, גבינת פונטינה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
עבור הבצק: תלוש את הקמח על משטח עבודה וליצור באר במרכז. לחמם את המים המסוננים ל 90 מעלות, להמיס את השמרים ולהניח בצד במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מים מסונניםמים מסוננים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
3
מוסיפים את המלח לבאר יחד עם חצי מתערובת השמרים. עבודה מהמרכז החוצה, למשוך את הצדדים של הבאר למרכז עד כל הקמח משולב (התערובת תהיה דביקה). המשך לערבב את הבצק ולהוסיף את שאר השמרים במרווחים עד שכל תערובת השמרים משולבת. ללוש את הבצק עד שהוא אלסטי, משיי וכבר לא דביק.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
4
מוסיפים צביטות קמח במידת הצורך כדי להפחית את הדביקות אבל לא מוסיפים יותר מדי או שהבצק יהיה יבש. ללוש את הבצק במשך 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
5
לעצב את הבצק לכדור ולשים את הבצק בקערה מכוסה במטלית לחה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
תן את הבצק לעלות בטמפרטורת החדר במשך 1 שעה. אגרוף הבצק למטה, לחץ את רוב האוויר ולעצב אותו בחזרה לכדור.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
7
תן את הבצק לעלות במשך 3 שעות נוספות. אגרוף הבצק למטה, ליצור אותו לכדור ומקרר במשך 24 עד 36 שעות כדי "מפגר" על מגש גיליון מכוסה בניילון נצמד. כאשר מוכן, לתת את הבצק חם לטמפרטורת החדר לפחות 30 דקות לפני השימוש.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
1
הוסף את הפרושוטו סוף, גזר, סלרי, בצל ושום על סיר ומכסה עם מים galloncold 1. מביאים לרתיחה, להפחית את החום ומבשלים במשך 2 שעות. אפשר prosciutto להתקרר בנוזל במשך 1 שעה (זה צריך להיות במכרז מזלג).
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
הסר את פרושוטו, למשוך את החזיר, להשליך מחצית העור החיצוני ומערבבים את השאר עם פרושוטו משך.
מרכיבים שתצטרך
פרושוטופרושוטו
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
1
חותכים את צמרות את הכרישה לחלק הרך של הכרישה.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
2
חותכים את הכרישה לשניים, מלמעלה למטה. יש לשטוף את הכרישה היטב במים קרים כדי להסיר את כל הלכלוך.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
3
חותכים את הכרישה ל 1/4 אינץ ' חצי ירחים.
מרכיבים שתצטרך
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
4
מטגנים את הכרישה על חום בינוני בסיר גדול עם החמאה עד רך מאוד, 30 עד 40 דקות, ערבוב לפי הצורך. כאשר הכרישות יבשות, deglaze עם היין ולהפחית עד כמעט יבש.
מרכיבים שתצטרך
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מוסיפים את הקרם ומפחיתים עד כמעט יבש. מתבלים במלח ופלפל. אפשר להתקרר לפני הוספת הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי1 עד 2 כפות מיץ לימון, אופציונלי
1
מחממים מחבת סאוט גדולה בחום בינוני-גבוה. מעיל את החלק התחתון של מחבת עם השמן, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומערבבים מעיל.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים את הסוכר וקצת מלח לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מטגנים את הבצלים עד שמתחילים להשחים, 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיפים 1/4 כוס מים ומבשלים עד התאדה, ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
5
מוסיפים את חומץ בלסמי ומפחיתים עד הבצל לאבד את מחנק ומחבת יבש. אפשר להתקרר לפני ציפוי הפיצה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
עבור זיתים שחורים נרפא: בתוך סיר גדול, להביא מים גלון 1 לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
בלילת לחם תירס (ראה למטה)בלילת לחם תירס (ראה למטה)
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מוסיפים את הזיתים למסננת ומטבלים 5 עד 6 פעמים במים הרותחים כדי להסיר את המלח העודף. בינתיים, לחמם את שמן זית כתית על חום בינוני בסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס סוכר לבן1 כוס סוכר לבן
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
8
מוסיף את רוזמרין טרי וחום בשמן עד רק ריחני.
מרכיבים שתצטרך
רוזמרין טרירוזמרין טרי
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
9
הסר את המחבת מהחום והוסף את הזיתים לשמן הרוזמרין. אפשר להתקרר בטמפרטורת החדר כדי להשרות. להשרות את הזיתים בן לילה כדי להרים את טעם הרוזמרין.
מרכיבים שתצטרך
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים אבן פיצה בתנור מחממים עד 550 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)1 בצל ירוק, פרוס, לקישוט (לא חובה)
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
תן לזה להתחמם לפחות 30 דקות.
3
צור את הבצק לדיסק 12 אינץ ' עם שפע של קמח ספסל (ודא שהבצק הוא באותו עובי לאורך כל, במיוחד במרכז).
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
4
מניחים על קליפת פיצה מאובקת בקמח ומפיצים את הכרישה המומסת על הבצק באופן שווה, ומשאירים גבול של 1 אינץ ' מסביב בחוץ.
מרכיבים שתצטרך
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
עלי טרגון קצוצים טריים, לקישוטעלי טרגון קצוצים טריים, לקישוט
5
מורחים באופן שווה 2 אונקיות גבינת פונטינה מגוררת, 3 אונקיות משך פרושוטו ועל 1 אונקיה בצל קרמל מעל הפיצה. פיזור 8 רוזמרין-במרינדה זיתים מלח נרפא.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
גבינת פונטינהגבינת פונטינה
פרושוטופרושוטו
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
6
מפזרים קצת Parmigiano-רג ' יאנו. החלק את הפיצה על האבן החמה ואופים עד שהגבינה נמסה והקרום מתחיל לחרוך, 3 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר1/2 חבילת בצק עלים קפוא (דף אחד), מופשר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
7
הסר את הפיצה מהתנור וחתוך ל -6 חתיכות.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מגישים באופן מיידי.

מרכיבים

13 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שמרים פעילים יבשים * ראה הערה של קוקשמרים פעילים יבשים * ראה הערה של קוק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקמח פיצריה או תערובת 50/50 קמח לחם וקמח לכל מטרה, ועוד לאבק (מומלץ: קפוטו 00 פיצריה קמח או תערובת 50/50 לחם המלך ארתור וקמח לכל מטרה)קמח פיצריה או תערובת 50/50 קמח לחם וקמח לכל מטרה, ועוד לאבק (מומלץ: קפוטו 00 פיצריה קמח או תערובת 50/50 לחם המלך ארתור וקמח לכל מטרה)2גזר, קצוץ גסגזר, קצוץ גס2גבעולי סלרי, ניקה וקצוץ גסגבעולי סלרי, ניקה וקצוץ גס57דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.גבינת פונטינה מגוררתגבינת פונטינה מגוררת1sprigרוזמרין טרירוזמרין טרי12 כפיות אבקת שום1/2 כוס נשיקות הרשי1/2 כוס נשיקות הרשי2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1כרישה, גזוזכרישה, גזוז591 לב מפאלדי טרי אם אפשרזיתים שחורים נרפאו במלחזיתים שחורים נרפאו במלח2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר6שרימפס וורידיםגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, לפי הצורךגבינת פרמזן מגוררת-רג'יאנו, לפי הצורך907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.prosciutto, עור על shank end מן המעדנייה (מומלץ: Prosciutto di San Daniele)prosciutto, עור על shank end מן המעדנייה (מומלץ: Prosciutto di San Daniele)1בצל אדום, קלופיםבצל אדום, קלופים6שרימפס וורידיםמלחמלח6שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי6שרימפס וורידיםמלח יםמלח ים53 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח591 לב מפאלדי טרי אם אפשרטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4791 לב מפאלדי טרי אם אפשרמים מסונניםמים מסוננים1גלוןטיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #41181 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן (מומלץ: Amaise)יין לבן (מומלץ: Amaise)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשום, קלופים ושמאליים שלמיםשום, קלופים ושמאליים שלמים2בצל צהוב, קצוץ גסבצל צהוב, קצוץ גס

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 22 דולר לבקבוק.
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
Il Molino Di Grace Solosangiovese Chianti Classico
12 חודשים בין נירוסטה, חביות אלון סלבוני, barriques צרפתית ו tonneaux של שימוש שני.