בצק עלים
בצק עלים יכול להיות רק הקרום שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 551 קלוריות, 8 גרם חלבון, ו 38 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 10 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 251 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. גשו לסופר וקנו קמח לחם, מים, חמאה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 40 דקות. זה הביא לך את כולםמתכונים. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה די גרוע. נסו סופלה של בצק עלים עם קרם מאפה בניחוח תפוזים, אגוזי פקאן מסוכרים ורוטב חמאת קרמל, בצק עלים, ו גאודן בבצק עלים (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את הקמח והמלח יחד בקערה גדולה או בקערה של מערבל מעמד המצויד בוו בצק. מערבבים בהדרגה מים עד שהבצק מחזיק מספיק כדי לנקות את דפנות הקערה. יתכן שלא תזדקק לכמות המים המלאה. מעצבים לכדור שטוח, ומאפשרים לנוח לפחות 10 דקות.
מניחים את החמאה בין שתי חתיכות ניילון ומכניסים לדיסק שטוח בעזרת מערוך או חפץ כבד אחר. מקררים עד ליציבות, כ -20 דקות.
על משטח מקומח קלות מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי של 1/2 אינץ'.
מניחים את דיסק החמאה המצוננת במרכז ומקפלים מעליו את שני הקצוות כך שהוא עטוף לחלוטין בבצק.
מרדדים את הבצק שוב, מקפידים לא לתת לחמאה לפרוץ את הבצק, לעובי של כ-1/2 אינץ'. מקפלים לשליש. זהו "התור" הראשון. מסובבים את הבצק 90 מעלות ומרדדים שוב למלבן. מקפלים לשליש. בשלב זה החמאה מתחילה להתחמם.
מניחים את הבצק על תבנית עם נייר אפייה ומסמנים אותו בשתי דוקר מהאצבע (שתי סיבובים). עוטפים בניילון ומכניסים למקרר למשך 30 דקות לפחות.
חזור על הגלגול, הקיפול וההפיכה פעמיים נוספות, ואז מקרר עד ליציבות. חזור על הפעולה פעמיים נוספות בסך הכל 6 "סיבובים". עוטפים ומקררים. הבצק מוכן כעת לרדד ולהשתמש בכל מתכון הקורא לבצק עלים.
מרדדים את הבצק דק כמו 1/4 אינץ ' להכנת מאפים.
אופים בתנור שחומם מראש של לפחות 400 מעלות פרנהייט (200 מעלות צלזיוס) כדי לקבל את הנשיפה המקסימלית מן המאפה שלך.