בצק פיצה II
גשו לסופר וקנו שמרים, מים חמים, קמח, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הסוכר הלבן אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. . זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב טבעוני דיאט. הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. עם כפית ציון של 92% המנה הזו מעולה. נסו בצק פיצה Mellow פטריות תוצרת בית וחתול להעתיק פיצה Mellowterranean, בצק פיצה {פיצה מוקפצת תרד ופטריות}, ו פיצה בגריל (איך) + בצק פיצה גבינה (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת ערבוב גדולה, לפזר שמרים וסוכר במים החמים.
בואו לשבת עד שמנת; על 10 דקות.
מערבבים את שמן הזית, קמח מחיטה מלאה, מלח ו-4 כוסות קמח הלחם בתערובת השמרים.
מערבבים את הקמח הנותר, 1/2 כוס בכל פעם, ערבוב גם לאחר כל תוספת. כאשר הבצק נמשך יחד, להפוך אותו על משטח מקומח קלות ללוש עד חלק וגמיש, על 8 דקות. שמן קל קערה גדולה ערבוב, למקם את הבצק בקערה ולהפוך מעיל עם שמן. מכסים במטלית לחה ולשים במקום חם לעלות עד הוכפל נפח; על 1 שעה.
מאטים את הבצק והופכים אותו על משטח מקורנן קלות. מחלקים את הבצק לשלושה חלקים שווים ונוצרים לסיבובים. לכסות את הכדורים ולתת להם לנוח במשך כ -10 דקות. מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
השתמש מערוך לגלגל את הבצק לצורה הרצויה, לכסות אותו עם התוספות האהובות עליך ואופים ב 425 מעלות F (220 מעלות C) במשך כ 20 דקות או עד הקרום והגבינה הם חום זהוב.