קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות30
ציון בריאות0
מגזין

בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים

בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים
בצק פיצה בסגנון נפוליטני עם שום ותבלינים איטלקיים דורש על 1 שעה ו -45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 3 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 30 . אם יש לכם שמרים עולים מהר, מי קרח, מלחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כמה אנשים באמת אהבו את המנה הים תיכונית הזאת. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 13%. נסו פלפל נפוליטני ובצק חיטה מלאה דבש, תפוחי אדמה מוקפצים עם תבלינים איטלקיים, ו שעועית פינטו עם תבלינים בסגנון מקסיקני (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערה גדולה, לערבב את הקמח, מלח, ושמרים עד משולב היטב.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)1 1/4 כוסות מים חמים (112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
2
מערבבים במי קרח, משפשפים את הקערה בערבובכם, עד שכל הקמח והמים שולבו בבצק רך.
מרכיבים שתצטרך
כפית אחת של תערובת תיבול סאזוןכפית אחת של תערובת תיבול סאזון
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
3
מערבבים ב 2 כפות שמן זית. להפוך את הבצק החוצה על משטח עבודה משוריין, ללוש עד הבצק הוא מוצק אבל מעט דביק, ערבוב יותר קמח במידת הצורך. ללוש את השום המגורען ותבלינים איטלקיים לתוך הבצק. (את שלב הלישה ניתן לעשות במכונת לחם להגדיר על הגדרת הבצק.)
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה1 1/2 כוסות אפונה קפואה, תירס, בצל, פלפל אדום ותערובת שעועית שחורה
ציוד שתשתמש בו
מכונת לחםמכונת לחם
4
טופס את הבצק לתוך עגול, ומניחים לתוך קערה משומנת.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
5
מברישים את החלק העליון עם 1/2 כפית שמן זית, מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומאפשרים לבצק לעלות עד לכפול, 1 עד 2 שעות. אגרוף למטה את הבצק, ולחתוך לשניים. יוצרים כל חצי לתוך קרום פיצה 12 אינץ', ומניחים על מחבתות פיצה.
מרכיבים שתצטרך
שום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דקשום, 4 כתושים, 2 האחרים פרוסים דק
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
אגרוףאגרוף
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
6
הזז מתלה למיקום התחתון בתנור, וחמם מראש תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף
7
אופים את קרום הפיצה על המדף התחתון רק עד המשרד, 3 עד 7 דקות. אפשר את הקרום להתקרר במשך כ 10 דקות לפני ציפוי עם רוטב, גבינה, או מרכיבים רצויים אחרים וחוזר לתנור לאפות.
מרכיבים שתצטרך
8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות8 אונקיות גבינת מוצרלה חתוכה לפרוסות דקות
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ציוד שתשתמש בו
ירכיים ורגלי עוףירכיים ורגלי עוף

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Tenuta di Nozzole La Forra קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 34 דולר לבקבוק.
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole La Forra Kianti Classico Riserva
ניחוחות פריכים, בשלים, אדומים ודובדבנים מעוצבים על ידי חומציות תוססת ורעננה. בפה, טעמים מראים צלילים סנג ' ובזים קלאסיים של אדמה, פטריות ועור, עם עמוד שדרה של טאנינים מוצקים אך אלגנטיים.ריכוז ועומק מרשימים, עם ניחוחות ודובדבנים אדומים וטעמים משובצים בחומציות קיאנטי יפה ובמבנה טאני אלגנטי.