בצק פיצה בסיסי
מתכון בצק פיצה בסיסי מוכן תוך כ 45 דקות, וזה בהחלט מדהים טבעוני ומתאים לאוהבי מזון ים תיכוני. מנה אחת מכילה 64 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. מתאים ל-8 מנות. אם יש לכם קמח תירס, שמרים, קמחוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בצק פיצה בסיסי, בצק פיצה בסיסי, ו בצק בסיסי של מאסה (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים שמרים ב 1/4 כוס מים חמים בקערה קטנה; תן לעמוד 5 דקות.
לשקול או קלות כפית קמח לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
מניחים קמח ומלח במעבד מזון; דופק 2 פעמים או עד מעורבב. עם מעבד על, לאט להוסיף תערובת שמרים דרך מצנח מזון.
מוסיפים מספיק מים חמים הנותרים, 1 כף בכל פעם, עד הבצק יוצר כדור; תהליך 30 שניות. הפוך את הבצק על משטח מקומח; ללוש קלות 4 עד 5 פעמים.
מניחים את הבצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של הבצק. לכסות ולתת לעלות במקום חם (85), ללא טיוטות, 1 שעה או עד הוכפל בגודל. (לחץ בעדינות שתי אצבעות לתוך הבצק. אם ההזחה נשארת, הבצק עלה מספיק.)
אגרוף בצק למטה; לכסות ולתת לנוח 5 דקות.
מגלגלים בצק למעגל של 10 אינץ ' על משטח מקומח קלות.
מניחים בצק על תבנית אפייה הפוכה מפוזרת בקמח תירס. למעלה ואופים לפי המתכון.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק) עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 13 דולר לבקבוק.
![פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)]()
פלסינה בררדנגה קיאנטי קלאסיקו (חצי בקבוק)
"מראה ברי טרי, עם רמזים של פרחים, עשבי תיבול טריים ושוקולד. גוף מלא, עם חיך טרי, טאנינים משולבים היטב וגימור מאוזן. הרבה דובדבן ותבלינים קלים. הטוב ביותר אחרי 2003."משקיף היין