בצק פירוגי
בצק פירוגי הוא צמחוני ומספק כ 16 מנות. מנה אחת מכילה 73 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו2 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו מים, קמח, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של מזון מזרח אירופה. זה עובד טוב כמו מתאבן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 25%. מתכונים דומים: פירוגי., פירוגי., ו קיצור דרך Pierogi.
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוסות מדידה יבש; רמה עם סכין.
מערבבים קמח ומלח בקערה גדולה.
מערבבים שמנת חמוצה, מים, שמן וביצה, תוך ערבוב עם מקצף.
מוסיפים תערובת שמנת חמוצה לתערובת הקמח; מערבבים עד בשילוב. להפוך את הבצק על משטח מקומח. ללוש עד חלק וגמיש (כ 7 דקות).
מניחים בצק בקערה מצופה בתרסיס בישול, הופכים לחלק העליון של המעיל. לכסות ולתת לנוח 15 דקות.