בקלאווה
בקלאווה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 439 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך דבש פריחת תפוזים, סוכר חום, מקל קינמון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 28 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרח התיכון. נסו בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F.
דק קוצצים את האגוזים במעבד מזון או מטחנת קפה.
מעבירים אגוזים לקערה ומערבבים בסוכר חום, קינמון טחון וציפורן.
מברשת 13 על ידי 9 אינץ תבנית אפייה עם חמאה מומסת ולהניח בצד.
חותכים חתיכת קרטון לתוך 13 על ידי מלבן 9 אינץ'. לפרוש את בצק פילו ולהניח את הסדינים שטוחים על משטח עבודה. הגדר את תבנית הקרטון על ערימת פילו לקצץ את העודף כך שהם מתאימים למחבת. שמור את המאפה מכוסה לח, לא רטוב, מגבת כמו שאתה עובד כדי למנוע התייבשות.
כדי לבנות את בקלאווה, תוכלו להחליף 3 שכבות של בצק עם 2 שכבות של אגוזים. התחל עם בסיס יציב של 8 גיליונות בתחתית, צחצוח כל אחד עם חמאה מומסת.
מורחים 1/2 תערובת האגוז באופן שווה על הסדינים מוערמים. מכסים עם 4 גיליונות של פילו, ציור כל אחד עם חמאה מומסת, ואז מפזרים שוב עם תערובת אגוז נותרת. למעלה השכבה האחרונה של אגוזים עם 8 שכבות של פילו כפי שעשית לתחתית.
טפטוף כל חמאה שנותרה מעל.
אם יש לך זמן, מכסים ומקררים במשך 30 דקות, כך החמאה תקבע ולהפוך את הבקלאווה לקלה יותר לחתוך. באמצעות סכין חדה, לעשות 5 חתכים לאורך, ולאחר מכן לחתוך באלכסון כדי ליצור יהלומים. בקלאווה קשה יותר לחתוך לאחר שהוא מבושל כי המאפה הופך להיות כל כך קשקשי.
אופים במשך כ 40 דקות עד מוזהב ומתקלף. אם החומים העליונים מהר מדי במהלך האפייה, אוהל עם נייר כסף.
כדי להפוך את הסירופ: לשלב את החומרים בסיר ולהביא לרתיחה. להפחית את החום ולתת להתבשל במשך 10 דקות עד מעובה.
הסר את קליפת התפוז, מקל קינמון, ציפורן שלמה; להפריש להתקרר.
הסר פיסת קצה של בקלאווה ולהטות את המחבת כדי לאפשר את החמאה לאסוף בפינה. כפית את העודף ולהשליך. עם המחבת שטוחה, יוצקים את הסירופ באופן שווה על הבקלאווה החמה. אפשר לעמוד במשך כמה שעות לפני ההגשה.