בקלאווה
בקלאווה יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. והוא יספק כ 48 מנות. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 2 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 110 קלוריות. לך לחנות ותביא קינמון טחון, מיץ לימון, הל טחון, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. רק מעטים מאוד אהבו את המנה המזרחית הזו. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. עם כפית ציון של 10% המנה הזאת לא משהו. מתכונים דומים: בקלאווה, בקלאווה, ו בקלאווה.
הוראות
מערבבים את כל החומרים למעט הדבש בסיר בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני.
תן להתבשל במשך כ -10 דקות עד שהוא מתעבה.
מוסיפים דבש ומבשלים כ 3 דקות.
הסר מהחום, מסננים את קליפות מקל קינמון מודעות, ולתת סירופ מגניב.עבור בקלאווה: מחממים תנור ל 350 מעלות F. משמנים 9 x 13 תבנית אפייה עם חמאה.
מערבבים סוכר חום, קינמון, ציפורן, ומלח בקערה בינונית. תניח בצד.
הסר פילו מחבילה; השתמש בסכין חדה לקצץ לגודל מחבת במידת הצורך.תוציא 7 סדינים של פילו. שמור על הסדינים הנותרים מכוסים בנייר שעווה ומגבת לחה כדי למנוע מהם להתייבש פיצוח.
הנח גיליון אחד של פילו בתבנית האפייה. לטבול מברשת מאפה בחמאה מומסת פילו מברשת בכל רחבי.
מניחים שכבה שנייה של פילו על גבי ולחזור על תהליך החמאה. חזור עם הנותרים 5 גיליונות של פילו.ברגע שיש לך מוברש השכבה ה -7 עם חמאה מומסת, מפזרים על חצי תערובת האגוזים באופן שווה על פילו.קח את שבעה גיליונות נוספים של פילו ולחזור על התהליך, צחצוח חמאה מומסת בין כל שכבה ומפזרים את שאר תערובת האגוזים על החלק העליון של הגיליון ה -7.חזור עם סט שלישי של שבעה גיליונות של פילו.
מברשת החלק העליון של השכבה ה -7 עם חמאה מומסת.
בואו פילו להגדיר במשך 10 דקות כדי לאפשר חיתוך קל יותר.באמצעות סכין חיתוך חדה מאוד, עם הצד הארוך של המחבת פונה אליך, לחתוך שש רצועות אופקיות. ודא שהסכין חותכת את כל הדרך לתחתית ואת הרצועות להפריד אחד מהשני.בצע חתכים אלכסוניים מלמעלה למטה, חיתוך על פני קווים אופקיים כדי ליצור צורות יהלום. בצע חתכים מ 3/4 ל 1 1/2 אינץ ' רחב, בהתאם לגודל הרצוי של בקלאווה.
אופים עד הזהב, על 35 עד 45 דקות.
שפוך את הסירופ על הבקלאווה.
בואו בקלאווה להגדיר במשך כשעה לפני ההגשה.