בקלאווה אפל
בקלאווה של אפל עשויה להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים לקינוחים. מתכון צמחוני זה משרת 24 . מנה אחת של מנה זו מכילה סביב 5 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל 335 קלוריות. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, אגוזי מלך, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 14 שעות ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המזרחי של מידל. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני לא כל כך גדול של 27%. נסו בקלאווה אפל, בקלאווה אפל, ו בקלאווה תפוחים מפורקת עבור מתכונים דומים.
הוראות
על סדיןמחבת מרופדת בנייר אפייה, הניחו 1 דף פילו והברישו בחמאה. חזור על התהליך עם 3 גיליונות נוספים. מכסים את הסדינים הנותרים במגבת לחה ומניחים בצד. להכנת מילוי מניחים את מיץ הלימון והגרידה, הדבש, הקינמון, התפוחים והאגוזים הקצוצים ומחממים בעדינות למשך 3 דקות מניחים בצד להתקרר.
מורחים 1/3 מהתערובת על ערימת פילו בחמאה. תערובת תפוחים למעלה עם ערימה נוספת של פילו חמאה. חזור על התהליך עד שהתערובת והפילו נעלמו (צריכות להיות 3 שכבות).
אופים בתנור שחומם מראש 350 מעלות במשך שעה 1.
מערבבים סוכר, דבש, מים ולימון ומביאים לרתיחה.
מוציאים את קליפת הלימון ויוצקים על בקלאווה.
נותנים להשרות לילה, חותכים לריבועים ומגישים.