בקלאווה מגולגלת, בקלאווה אורתי
בקלאווה מגולגלת, בקלבן אורתי הוא צמחוני ומספק כ 64 מנות. מנה אחת מכילה 97 קלוריות, 0 גרם חלבון, ו 7 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 0% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. זה עובד טוב כמו קינוח במחיר סביר מאוד. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 1 שעה ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו קינמון, דבש, בצק פילו, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כפית בלתי אפשרי של 6%. נסו בקלאווה מגולגלת, בקלאווה מגולגלת, ו הקל ביותר התגלגל בקלאווה (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים את כל מרכיבי הסירופ בסיר נירוסטה של 2 ליטר, מביאים לרתיחה, מנמיכים את האש לנמוכה ומבשלים במשך 15 דקות. מורידים את הסיר מהאש, מסירים את הלימון והתבלינים ומניחים לסירופ להתקרר לטמפרטורת החדר.
מחממים את התנור ל 375 מעלות צלזיוס.
מניחים את הפיסטוקים ו -1 כף הסוכר, לציפוי האגוזים, במעבד מזון המצויד בלהב פלדה. באמצעות שיטת הדופק, לעבד אותם עד שהם הקרקע גס. הקפד לא מעל לעבד את האגוזים כי הם יהפכו להדביק.
מוציאים את הפיסטוקים הטחונים מהמעבד ומניחים בקערה ומניחים בצד.
בסיר, ממיסים את החמאה לאט על אש נמוכה מאוד. בינתיים, שלבו היטב את הפיסטוקים הטחונים, הקינמון והציפורן בקערה. לוקחים 4 גיליונות בצק פילו ומברישים כל דף בחמאה מומסת, מניחים את הסדינים תוך כדי. לאחר 4 גיליונות נלחצים יחד, מפזרים 1 כוס תערובת האגוזים מעל הסדין העליון רול, לאורך, עד שתגיע לסוף. שמור על הגליל חזק ככל האפשר מבלי להישבר. זה צריך להיראות כמו גליל ארוך. חזור על הפעולה עם הגיליונות הנותרים, 4 בכל פעם.
חותכים את הגליל לחתיכות בגודל 2 אינץ', וטובלים כל אחד מהם בחמאה המומסת ואז מניחים על תבנית עם נייר אפייה.
מכניסים לתנור למשך 25 עד 30 דקות או עד להזהבה.
מוציאים מהתנור ועם זוג מלקחיים מוציאים כל חתיכה מהתבנית, טובלים בסירופ ומניחים על מתלה לעוגה לניקוז. אם הסירופ מתחיל להתעבות, ניתן לחמם אותו מעט.
מגישים בכוסות עוגת כוס קטנות על מגש.