בקלאווה שוקולד
בקלאווה שוקולד יכול להיות מתכון טוב כדי להרחיב את רפרטואר הקינוח שלך. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 5 גר' של חלבון, 26 גרם של שומן, וסך הכל 401 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 55 דקות. זה הוא זול למדי מתכון לאוהדים של מזון המזרח התיכון. אם יש לכם פקאן, מיץ תפוזים, שוקולד חצי-מתוק, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. עם כפית ציון של 35% המנה הזאת לא כל כך סופר. מתכונים דומים: בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד.
הוראות
מחממים תנור ל 325 מעלות F (165 מעלות C). משמנים תבנית אפייה בגודל 10x14 אינץ ' עם חמאה.
מערבבים פקאנים, שוקולד מריר, סוכר 3/4 כוס, וקינמון בקערה. עיטור בצק פילו כדי להתאים תבנית אפייה מוכנה.
שכבה 8 גיליונות של בצק פילו במחבת אפייה מוכנה, צחצוח כל גיליון עם חמאה מומסת; מפזרים 2 כוסות תערובת פקאן.
מורחים חמאה על 4 גיליונות נוספים של פילו ושכבה על פקאנים; מפזרים 2 כוסות יותר פקאן. חזור על שכבות עם 4 גיליונות נוספים של פילו ופקאנים הנותרים.
תמזוג שאריות חמאה על בקלאווה.
חותכים דרך כמה שכבות העליון של פילו לאורכו, משאיר את השכבה התחתונה ללא פגע, כדי ליצור 4 שורות ארוכות. הפוך באופן שווה מרווחים זיגזג חתכים לאורך כל שורה כדי ליצור משולשים קטנים, שוב עוזב את השכבה התחתונה של פילו שלם.
אופים בתנור שחומם מראש עד בצק פילו הוא חום זהוב ומתקלף, על 1 שעה; מיד לסיים חיתוך דרך השכבה התחתונה של בקלאווה.
להביא מיץ תפוזים, דבש, מים, 1/2 כוס סוכר, ומיץ לימון לרתיחה בסיר; להפחית את החום בינוני ומבשל עד מעובה, על 20 דקות.
ממיסים הנותרים 2 אונקיות שוקולד ו 1 כפית חמאה בחלק העליון של דוד כפול מעל מים רותחים, ערבוב לעתים קרובות גירוד את הצדדים עם מרית גומי כדי למנוע חריכה.
טפטוף שוקולד על בקלאווה. מכסה ומקרר עד מוכן לשרת.