בקלאווה שוקולד
בקלאווה שוקולד יכול להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מכין 24 מנות עם 242 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 6% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. לכו לחנות והרימו מקל קינמון, קינמון טחון, ממרח שוקולד אגוזי לוז ועוד מספר מצרכים להכין אותו היום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 21 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 18%. הציון הזה די גרוע. נסו בקלאווה שוקולד, בקלאווה שוקולד, ו בקלאווה שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 3 המרכיבים הראשונים בסיר בינוני על אש נמוכה; מערבבים עד שהדבש מתמוסס. הגבירו את האש לבינונית; מבשלים, ללא ערבוב, עד שמדחום ממתקים רושם 230 (כ -10 דקות).
מסירים מהאש; להתחמם. מחק מקל קינמון.
מניחים ממרח שוקולד אגוזי לוז בקערה חסינת מיקרוגל; מיקרוגל בגובה 30 שניות או עד להמסה.
שלב אגוזי לוז ו -5 המרכיבים הבאים (דרך מלח). מצפים קלות תבנית אפייה מזכוכית או קרמיקה בגודל 13 על 9 אינץ ' בתרסיס בישול. עבודה עם 1 פילו גיליון בכל פעם (כיסוי שנותר בצק כדי למנוע ייבוש), מקום 1 פילו גיליון לאורכו בתחתית של מוכן פאן, המאפשר קצוות של גיליון כדי להאריך מעל קצוות של צלחת; בקלילות מברשת עם חמאה. חזור על התהליך עם 5 יריעות פילו וחמאה.
מטפטפים כ -1 / 3 כוס שוקולד אגוזי לוז מומס על פני פילו.
מפזרים באופן שווה עם שליש תערובת אגוזים (כ 1/2 כוס). חזור על ההליך פעמיים עם פילו, חמאה, ממרח שוקולד אגוזי לוז ותערובת אגוזים. השכבה האחרונה העליונה של תערובת האגוזים עם 6 הגיליונות הנותרים פילו, כל אחד מוברש קלות בחמאה. לחץ בעדינות לתוך מחבת.
בצע 3 חתכים לאורכם ו -5 חתכים לרוחב ליצירת 24 מנות בעזרת סכין חדה.
אופים בחום של 350 למשך 35 דקות או עד שפילו מזהיב.
מטפטפים תערובת דבש על בקלאווה. מצננים במחבת על רשת. כיסוי; לאחסן בטמפרטורת החדר.
מכיוון שסדיני פילו דקים ועדינים, טפל בזהירות כדי שלא תקרע את הסדינים. שמור את הסדינים שאתה לא עובד איתם מכוסים כדי שלא יתייבש.