בקלה במרינדה מיסו עם פול
בקלה מיסו-במרינדה עם פול Fava דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. במנה עיקרית זו יש 407 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 12 גרם של שומן למנה. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן אם יש לך קורנית, כוסברה, שאלוט ועוד 1/2 שאלוט כוס, ועוד כמה מרכיבים אחרים על היד, אתה יכול לעשות את זה. כדי להשתמש ב החמאה ללא מלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג שוקולד חלב שקדים כקינוח. נסו שעועית Fava במרינדה, טגין של פול, שעועית ירוקה ולבבות ארטישוק, ו בצל מקורמל ושעועית Fava (שעועית רחבה) (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים יחד מיסו, זנגביל, כוסברה ו 1 כף שאלוט בקערה. מעיל כל פילה בתערובת; כיסוי ומקרר 6 שעות. להביא שעועית פאווה, מרק, 1/2 שאלוט כוס טימין לרתיחה בסיר בינוני. חום נמוך יותר; מבשלים עד שעועית הם מאוד רך, על 10 דקות. (אם משתמשים באפונה, ומבשלים 5 דקות.)
מסננים מרק עודף, משאיר רק מספיק כדי לכסות שעועית. מערבבים בחמאה; מתבלים במלח ופלפל.
מחממים שמן במחבת nonstick גדולה. מבשלים בקלה עד משחימים היטב המשרד, פונה פעם אחת, על 4 דקות לכל צד. באמצעות כף מחוררת, לחלק פול בין 4 צלחות; העליון עם בקלה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא סנטה Margherita פינו Grigio. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 26 דולר.
![סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו]()
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.