בקלה בסגנון לגהורן
בקלה בסגנון לגהורן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, בקלה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה (מתכונים דומים).
הוראות
מורחים את הקמח על משטח נקי ויבש ומתבלים אותו במלח ופלפל. לחץ על שני הצדדים של הפילה לתוך הקמח. שמור.
מחממים את שמן הירקות במחבת רחבה ועמוקה מספיק כדי להחזיק את הדגים מבלי להצטופף מעל חום גבוה.
מוסיפים את הדגים, עור בצד למטה, ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות יותר.
מעבירים את הדג למגבות נייר לניקוז.
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ועמוקה מספיק כדי להחזיק את כל החומרים מעל חום בינוני.
מוסיפים את השום והפלפל האדום למחבת, מערבבים ומבשלים עד שהשום צבע מעט, כ -2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים את הדגים, מנמיכים את החום לנמוך, ומבשלים עד מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מעבירים את הדגים למגש הגשה, וכפית קצת רוטב על כל פילה. למעלה עם פטרוזיליה טחון ומגישים מיד.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
![סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו]()
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.