קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות60
מגזין

בקלה בסגנון לגהורן

בקלה בסגנון לגהורן
בקלה בסגנון לגהורן הוא חלב חינם ו pescatarian ומספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 441 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 29 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם עגבניות שזיף, בקלה, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. נסו בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה, ו רגל כבש בסגנון קאשמירי-זה סגנון הודי של כבש הוא תענוג אמיתי, כולם יחשבו שאתה שף גורמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מורחים את הקמח על משטח נקי ויבש ומתבלים אותו במלח ופלפל. לחץ על שני הצדדים של הפילה לתוך הקמח. שמור.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מורחיםמורחים
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
2
מחממים את שמן הירקות במחבת רחבה ועמוקה מספיק כדי להחזיק את הדגים מבלי להצטופף מעל חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחישמן צמחי
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מוסיפים את הדגים, עור בצד למטה, ומבשלים עד השחמה על הקרקעית, על 3 דקות. הפוך ומבשל עד השחמה בצד השני, על 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
4
מעבירים את הדג למגבות נייר לניקוז.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מחממים את שמן הזית במחבת רחבה ועמוקה מספיק כדי להחזיק את כל החומרים מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
שמן זיתשמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את השום והפלפל האדום למחבת, מערבבים ומבשלים עד שהשום צבע מעט, כ -2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדוםפלפל אדום
שוםשום
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים את העגבניות ומבשלים 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
8
מוסיפים את הדגים, מנמיכים את החום לנמוך, ומבשלים עד מבושל דרך, 8 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
9
מעבירים את הדגים למגש הגשה, וכפית קצת רוטב על כל פילה. למעלה עם פטרוזיליה טחון ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליהפטרוזיליה
רוטברוטב
דגיםדגים
10
מאמר var
11
Type_27_data = {};
12
מאמר
13
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לקוד. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.