קושיקשה
מוכן ב40 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות

בקלה בסגנון ספרדי ב צ'וריסו-מרק עגבניות
צריך מנה עיקרית ללא חלב? בקלה בסגנון ספרדי במרק צ'וריסו-עגבניות יכול להיות מתכון יוצא דופן לנסות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 533 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. גשו לסופר וקנו pimentón, שום, chorizo, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב באגט אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בגט ופודינג חמאה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. נסו בקלה בסגנון ספרדי במרק עגבניות, אורז בסגנון ספרדי עם צ'וריסו וסרטנים, ו זנב סוס בסגנון ספרדי מטובל בצ'וריסו (מתכונים דומים).

הוראות

1
חום 1 כף שמן זית בסיר בינוני על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
מוסיפים בצל ושום ומבשלים, ערבוב, עד מעט מתרכך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים צ ' וריסו וממשיכים לבשל עד הנקניק הוא השחמה קלות, על 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים1/2 כוס עלי פטרוזיליה שטוחים, 3 חופנים גדולים, נקטפים
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
4
מוסיפים יין ומגבירים את החום לגובה בינוני. מביאים לרתיחה ומבשלים עד מופחת בחצי, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים מרק עוף, חומץ, עגבניות, 1 1/2 כפיות pimentón, פלפל אדום כתוש, טימין. להפחית חום ומבשל במשך 20 דקות, ערבוב מדי פעם. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
קישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
6
בעוד הרוטב הוא רותח, דגים העונה עם מלח, פלפל, ואת כפית הנותרים של פימנטון.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
7
חום שנותר 1 1/2 כפות שמן במחבת מחבת גדולה על חום גבוה עד מנצנץ. בזהירות למקם cod במחבת העור בצד למטה. מבשלים בלי לזוז עד העור הוא פריך יפה השחמה, על 3 דקות. בזהירות להעיף דגים, להפחית את החום בינוני ולהמשיך לבשל עד דגים מוצקים למגע וכבר לא אטום, 4 עד 5 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
מעבירים דגים לצלחת מרופדת בנייר מגבת כדי לנוח.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
9
הוסף פרוסות באגט למחבת. חום בצד אחד ולתת לו ולספוג את מיצי פאן. הפוך לאחר 1 דקה וחום בצד השני במשך כ -30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
בגטבגט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהחום.
11
להשליך ענפי טימין מרק עגבניות. דג צלחת על ידי כפית כמות נדיבה של מרק לתוך קערות בודדות. למעלה עם דגים, שתי פרוסות באגט ופטרוזיליה ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
טימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולקטימין טרי טחון או 1-1/2 כפיות טימין מיובש, מחולק
בגטבגט
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.