בקלה ג'ינג'ר צלוי
בקלה ג'ינג'ר צלוי יכול להיות רק ללא גלוטן ופסקטרי מתכון שחיפשת. מנה אחת מכילה 260 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 10 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 3 מנות סועדים.. רק כמה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה מ טעם הבית דורש יוגורט, פילה בקלה, כמון טחון ושום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון ספוני מוצק של 54%. אם אהבתם את המתכון הזה, אולי תאהב גם מתכונים כגון בקלה פלפל סדוק צלוי, עשב ושום בקלה צלוי, ו בקלה פלפל סדוק צלוי.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב את שבעת המרכיבים הראשונים.
יוצקים שליש מהתערובת ל -11 אינץ'. 7 אינץ'. צלחת. מסדרים פילה בקלה בשכבה אחת מעל. כף את תערובת היוגורט שנותרה על פילה. מכסים ומכניסים למקרר למשך 1-2 שעות.
בעזרת כף מחוררת מעבירים פילה לתבנית צלייה מצופה בתרסיס בישול.
מזלפים 1 כף חמאה. לצלות 4 ב. מהחום במשך 6 דקות. הופכים בזהירות פילה; מברישים בחמאה שנותרה. צולים 6-8 דקות יותר או עד שהדגים מתקלפים בקלות בעזרת מזלג.
יין מומלץ: פינו נואר, פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner
ניתן לשלב בקלה עם פינו נואר, פינו גריגיו וגרואנר וולטלינר. דגים מגוונים כמו יין, ולכן קשה לבחור יינות שמתאימים לכל דג. יין לבן פריך, כמו פינו גריג ' יו או גרזדנר וולטינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים וטעמים מאוד כמו סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כמו פינו נואר. מרתפי הדרקון סטא. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
מרתפי דרגונט סטא. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד אחד בשורה של בצירים נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד לשנת 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, מה שמאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לא עונתי האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, מכיוון שהענבים הצליחו להשלים את ההבשלה לאט, ללא דוקרני חום, והענבים שמרו על חומציות מצוינת. במהלך סדרה של בקרים קרירים, בחרנו כל בלוק בבשלות ואיזון כמעט מושלמים. נראה כי היינות בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.