בקלה גורים
בקלה גורים הוא pescatarian ומספק כ 16 מנות. מנה זו מכילה כ 10 גרם חלבון 1 גרם של שומן, וסך הכל 86 קלוריות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו גרידת ליים, בצל ירוק, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 7 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. הכנת המנה לוקחת כ 12 שעות ו-35 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: בקלה גורים, סלט בקלה, ו בקלה קריביתname.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מניחים בקלה בסיר וממלאים במים קרים, מכסה בקלה לחלוטין. להשרות לפחות 12 שעות, בטמפרטורת החדר
שמן חום ל 360 מעלות F בסיר עמוק עד שהוא מגיע על 2 סנטימטרים בצד של המחבת. במחבת סאוט בינונית, מעל חום בינוני, מוסיפים שמן ובצל בטחון, סלרי ושום, עד שהירקות מתרככים, כ-5 דקות.
הסר תערובת לקערה ולתת מגניב.
מוסיפים קאיין, בצל ירוק, כוסברה, גרידת לימון ומיץ, קמח, אבקת אפייה, חלב וביצה.
מערבבים יחד היטב. עם מזלג, פתית את הבקלה, כדי להיות בטוח להסיר את העור.
תוסיף את סיבת המוות לבלילה. באמצעות כף גלידה 1-אונקיה, לגרוף את הבלילה fritter ולמקם לתוך שמן שחומם מראש. (Fritters צריך למדוד על 1 1/2 אינץ ' בקוטר.) Work in batches. אל תוסיף יותר משש בכל פעם. מבשלים עד כיסונים זהובים ומבושלים דרך, על 6 עד 8 דקות.
הסר לצלחת מרופדת מגבת נייר כדי לנקז.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. פינו קפוסלדו גריג ' יו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 10 דולר לבקבוק.
![קפוסלדו פינו גריג ' יו]()
קפוסלדו פינו גריג ' יו
קפוסלדו פינו גריג ' יו כולל מרקם יבש, פריך, תוסס וניחוחות עדינים של פירות לבנים, פרחים ושקדים.זוגות היטב עם בשר לבן, דגים, פירות ים, מנות פסטה וגבינות עדינות.