קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום

בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום
בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, פילה lingcod, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום, Lingcod אפוי עם רוטב חמאה לימון שום, ו מולים אפויים ברוטב לימון שום.

הוראות

1
הכן את הרוטב: 1
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
2
שים את ששת מרכיבי הרוטב הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר ומביא לרתיחה. תרתיח אותו בחצי.2 בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביותתפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®שום גויה®
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא חום).3 לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.4 להפוך את החום לנמוך. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
5
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
6
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
7
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ממש לפני ההגשה.הכן את הדג: 1 לארגן מתלה תנור כך שכאשר הדג הוא על תבנית אפייה בתנור זה יהיה 4 עד 5 סנטימטרים מהחום. מחממים את התנור ל 177°.2 לשטוף את הדגים במים קרים, לחתוך לחתיכות הגשה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
הסר את כל העצמות עם פינצטה דגים-עצם או (נקי מצוחצח) צבת.
מרכיבים שתצטרך
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
9
הנח את הדג שטוח במחבת אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.לשפשף קצת שמן זית על שני הצדדים של החלקים, מספיק כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
10
מפזרים את שני הצדדים עם כמה שייקים של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
11
אופים במשך 10-15 דקות, עד רק done.To מבחן, להשתמש בקצה של סכין לחתוך בעדינות לתוך החלק העבה ביותר של פילה. הדג נעשה כאשר הדג הפך מ שקוף לאטום במרכז. ברגע שאתה מושך את הדג מהתנור הוא ימשיך לבשל במשך כמה דקות.3
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
12
מגישים את הדג עם הרוטב נשפך על גבי. אורז, לחם פריך וסלט פשוט הם ליווי טוב.
מרכיבים שתצטרך
כף. שמן זית יווני מיובאכף. שמן זית יווני מיובא
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
אפונה גויה®אפונה גויה®

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו