קושיקשה
מוכן ב20 דק.
מנות30
ציון בריאות2
מגזין

בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום

בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום
בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום הוא pescatarian ומספק כ 30 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 376 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 36 גרם שומן. אם יש לך מיץ לימון, פילה lingcod, מיץ צדפות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 44 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. וזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בקלה לינג אפוי עם רוטב חמאה לימון שום, Lingcod אפוי עם רוטב חמאה לימון שום, ו מולים אפויים ברוטב לימון שום.

הוראות

1
הכן את הרוטב: 1
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
2
שים את ששת מרכיבי הרוטב הראשונים (מיץ צדפות, שרי, חלב מלא, שום, שאלוט, עלה דפנה) בסיר ומביא לרתיחה. תרתיח אותו בחצי.2 בסיר נפרד (מינימום 1-qt) להכין את רו.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
קליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנתקליפת אבטיח כבוש, 1 צנצנת
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מחממים כף אחת של חמאה בסיר על חום בינוני עד שהוא מקציף.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוףמלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
4
מפזרים את הקמח, ערבוב כמה דקות עם מקציף מתכת עד מעורב היטב (שזוף, אבל לא חום).3 לאט להוסיף את התערובת המופחתת לרובה, ערבוב במהירות לשלב. כאשר אתה מוסיף לראשונה חלק מהתערובת, הנתב יהיה בועה למעלה. רק לשמור על הוספת התערובת ולהמשיך לטאטא לשלב.4 להפוך את החום לנמוך. לאט לטאטא את החמאה, 2 כפות בכל פעם.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות עוגיות1-1/2 כוסות עוגיות
חמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננתחמאה, חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ', צוננת
ציוד שתשתמש בו
לימון סחוט טרי, או לפי הטעםלימון סחוט טרי, או לפי הטעם
5
מוסיפים מיץ לימון, מלח ופלפל לבן.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
(צינור גדול)(צינור גדול)
6
להוסיף קצת יותר צדפות מלאי או מים אם הרוטב הוא עבה מדי.
מרכיבים שתצטרך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב1 פאונד פסטה פצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של כ-2.5 אינץ' על 2 אינץ' רוחב
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
7
מוסיפים את הפטרוזיליה הקצוצה ממש לפני ההגשה.הכן את הדג: 1 לארגן מתלה תנור כך שכאשר הדג הוא על תבנית אפייה בתנור זה יהיה 4 עד 5 סנטימטרים מהחום. מחממים את התנור ל 177°.2 לשטוף את הדגים במים קרים, לחתוך לחתיכות הגשה במידת הצורך.
מרכיבים שתצטרך
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')1 עיגול עוגת קרטון (6 אינץ')
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
8
הסר את כל העצמות עם פינצטה דגים-עצם או (נקי מצוחצח) צבת.
מרכיבים שתצטרך
2 בצל ירוק טחון2 בצל ירוק טחון
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
9
הנח את הדג שטוח במחבת אפייה מרופדת בנייר אלומיניום.לשפשף קצת שמן זית על שני הצדדים של החלקים, מספיק כדי מעיל.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
בגט לחם צרפתי, פרוס וקלויבגט לחם צרפתי, פרוס וקלוי
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
8 חבלי שוש טוויסט שחור8 חבלי שוש טוויסט שחור
10
מפזרים את שני הצדדים עם כמה שייקים של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
11
אופים במשך 10-15 דקות, עד רק done.To מבחן, להשתמש בקצה של סכין לחתוך בעדינות לתוך החלק העבה ביותר של פילה. הדג נעשה כאשר הדג הפך מ שקוף לאטום במרכז. ברגע שאתה מושך את הדג מהתנור הוא ימשיך לבשל במשך כמה דקות.3
מרכיבים שתצטרך
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'לחמניות Hoagie רכות, חתוכות לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך2 1/2 כוסות ציר עוף, ועוד כדי לשחרר את הרוטב והסמיך
12
מגישים את הדג עם הרוטב נשפך על גבי. אורז, לחם פריך וסלט פשוט הם ליווי טוב.
מרכיבים שתצטרך
לחם פריךלחם פריך
6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על6 (6 אונקיות) חזה עוף, עם עצם כנף, עור על
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לינג קודלינג קוד907אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה לינגקודפילה לינגקוד1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקשרי יבששרי יבש1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)קמחקמח2(חוֹרֶף)פטרוזיליה קצוצה טרייהפטרוזיליה קצוצה טרייה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)רוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון30ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן זיתשמן זית1(יכול להיות או להרחיק)(צינור גדול)(צינור גדול)11 קילו קישואים,(צינור גדול)(צינור גדול)30ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח ופלפלמלח ופלפל1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)שאלוט טחוןשאלוט טחון227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)(2 מקלות) חמאה לא מלוחה(2 מקלות) חמאה לא מלוחה1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)חמאה ללא מלחחמאה ללא מלח1(יכול להיות או להרחיק)1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס11 קילו קישואים,1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1 כוס מיונז, כמו הלמנ'ס1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דק1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הפינו גריג ' יו המשגשג עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
לשגשג פינו גריג ' יו
לשגשג פינו גריג ' יו