בקלה מוכה ברוטב מארי רוז
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה מוכה עם רוטב מארי רוז יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה אחת מכילה 545 קלוריות, 31 גר' של חלבון, ו 31 גרם שומן. לך לחנות ותביא טבסקו, פילה בקלה, מיץ לימון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: רוטב מארי רוז, רוטב מארי רוז, ו רוטב מארי רוז.
הוראות
בקערה, להקציף את המיונז עם קטשופ, מיץ לימון טבסקו.
יוצקים את המים לתוך קערה גדולה. באמצעות מערבל חשמלי כף יד במהירות נמוכה, להכות את 2 כוסות קמח, 1/2 כפית מלח וסודה לשתייה. מסננים הבלילה לקערה אחרת.
בסיר גדול מחממים את השמן ל-36
קו מדף עם מגבות נייר. אבק 5 חתיכות של בקלה עם קמח, ואז לנקז את העודף. טובלים את הבלילה בבלילה, מגרדים את החתיכות קלות על הצד של הקערה כדי להסיר את הבלילה עודפת, ומוסיפים לשמן החם. מטגנים מעל חום מתון עד זהב פריך, על 7 דקות. באמצעות כפית מחוררת, להעביר את הדג אל המדף. חזור עם הדגים הנותרים הבלילה.
מפזרים מלח ומגישים מיד עם הרוטב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו FitVine. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 18 דולר לבקבוק.
![יין פינו גריג ' יו FitVine]()
יין פינו גריג ' יו FitVine
זה מעט יין לבן יבש ברור בצבע. זה נקי, פריך, טעים עם הערות פרחוניות על האף וטעמים של תפוח ירוק רמז של הדר. הסיום טרי.תהנה הלילה מבלי להקריב מחר.