קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות30
מגזין

בקלה מוקרם עם פטריות ושרימפס

בקלה מוקרם עם פטריות ושרימפס
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? בקלה מוקרם עם פטריות ושרימפס יכול להיות מתכון נהדר לנסות. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 36 גרם חלבון ו 3 גר' של שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו מלח, מיץ צדפות בבקבוק, פילה בקלה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. עם כפית ציון 67% המנה הזו מוצקה. נסו עוף מוקרם ופטריות, תרד מוקרם ופטריות, ו תרד מוקרם ופטריות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
2
הכינו רוטב בשמל, שמרו על חום.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
3
מניחים דגים בתבנית אפייה 13 x 9 אינץ ' מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
4
מפזרים בצלצלי שאלוט, יין, מלח ופלפל; מכסים ברפיון בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
שאלותשאלות
פלפלפלפל
מלחמלח
ייןיין
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
5
אופים ב 350 במשך 25 דקות.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
6
תן לדגים להתקרר לטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
7
הסר דגים מן המנה לתוך קערה, שמירה על נוזל בישול. לגרוס דגים עם 2 מזלגות; להפריש. מסננים בישול נוזלי דרך מסננת לתוך קערה; להשליך מוצקים.
מרכיבים שתצטרך
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
קערהקערה
8
שלב את נוזל הבישול, פטריות, מיץ צדפות, ומיץ לימון במחבת nonstick גדולה. מכסים ומבשלים מעל חום בינוני גבוה במשך 3 דקות או עד פטריות מכרז. מערבבים תערובת פטריות ודגים לתוך רוטב בשמל; יוצקים תערובת בשמל לתוך שש מנות gratin מצופה ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס בישולתרסיס בישול
מיץ לימוןמיץ לימון
מיץ צדפותמיץ צדפות
פטריותפטריות
רוטברוטב
דגיםדגים
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
9
מניחים שרימפס על תערובת בשמל, ומפזרים פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
שרימפסשרימפס
10
טפטוף עם מרגרינה. צלייה על המדף השני 5 דקות או עד שרימפס נעשים.
מרכיבים שתצטרך
מרגרינהמרגרינה
שרימפסשרימפס

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. הגיפט של קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.