קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות29
מגזין

בקלה מטוגנים עם צ'אמפ

בקלה מטוגנים עם צ'אמפ
בקלה מטוגנת במחבת עם champ עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון המנה העיקרית שלך. מנה אחת מכילה 729 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 53 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש תפוחי אדמה, חמאת ידית, חלב, ושמן זית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 77% המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: בקלה מאודה, אלוף ורוטב חרדל, בקלה מטוגנים עם סלט כרוב, ו בקלה אלסקה מטוגנת במחבת פשוטה.

הוראות

1
מבשלים את תפוחי האדמה במחבת של מים רותחים עד מכרז, על 10-15 דקות. בינתיים, קוצצים את בצל האביב, מפרידים את החלק הירוק מהלבן.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
להניח את הבקלה על פיסת נייר מטבח כדי להסיר כל לחות עודפת.
מרכיבים שתצטרך
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
3
מחממים מחבת לחום גבוה, מוסיפים את השמן, ואז את הדגים, העור בצד למטה. אל תזיז את המחבת או אפילו לנער אותו כמו זה יקרע את העור. מבשלים 4-5 דקות עד שהקצוות מתחילים לצבוע. הפוך את הדגים ומבשלים עוד 3-4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר אדום גססוכר אדום גס
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4
מביאים את השמנת והחלב לרתיחה במחבת עם החמאה, ואז מוסיפים את החלק הלבן הקצוץ של הבצל, מבשלים במשך כמה דקות, ואז מתבשלים, אם אתה רוצה. מועכים את תפוחי האדמה ומערבבים בקרם חם וחלב וחצי מהחלק הירוק הקצוץ של בצל האביב.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
עגבניות שמש לאעגבניות שמש לא
עוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גסעוגיות שיבולת שועל תמרים, מפוררות גס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מפזרים את השאר על המחית.
6
מגישים עם הדגים, שופכים על כל מיצי פאן.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא פינו גרי סקייפול. יש לו 4.8 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 13 דולר.
פינוט סקייפול גריס
פינוט סקייפול גריס
קש חיוור בצבע עם הערות של מנגו, פריחת הדר ובננה באף. על החיך תערובת של פירות טרופיים מתגלה לתוך מנדרינה, מנגו, אשכוליות, וטעמי בננה. התווים הטרופיים האלה ממשיכים לאורך הגימור הארוך והמתיש.