בקלה מטוגנת עם שומר, תפוחי אדמה & Littlenecks עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך שום, מיץ צדפות, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו Littlenecks במרק שומר, שומר מטוגן ותפוחי אדמה, ו שומר מטוגן עם עגבניות ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325F. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את תערובת הצלייה.
3
מחממים את שמן הזית במחבת חסינת קנה מידה של 12 אינץ ' בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את השומר, מפזרים קמצוץ של מלח ופלפל וחום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
5
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השומר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
שים את המחבת על אש נמוכה ולהוסיף את השום, שאלוט, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. לבשל, ערבוב, עד רק התרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את מיץ הצדפות, תפוחי אדמה, עגבניות, ליקר, עלה דפנה, טימין, זרעי שומר, זעפרן למחבת. להעלות את החום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות כדי להתחיל את הבישול תפוחי אדמה. נסטל את חתיכות הבקלה וצדפות לתוך הרוטב,נערם שומר על גבי הדגים ולוודא את כל תפוחי האדמה שקועים. בחוזקה לכסות את המחבת עם מכסה או נייר אלומיניום ו braise בתנור עד הדג מבושל כמעט דרך, 10 עד 15 דקות, בהתאם עובי. עם מרית מחוררת, להעביר את הבקלה ל 4 קערות רדודות. מביאים את הצלימה, הצדפות והירקות לרתיחה מהירה על התנור, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהצדפות נפתחות והירקות רכים, 3 עד 6 דקות יותר. מחלקים את הצדפות הפתוחות (להשליך כל אלה שלא נפתחו) וירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
תפוחי אדמה רדומים (בערך 2 עד 3 בינוניים), קלופים וחתוכים לקוביות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
(מקרטון)
זעפרן
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ממתק תמנון בריט
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
מוסיפים את שברי השומר והפטרוזיליה לנוזל הקלייה במחבת. מביאים לרתיחה ושופכים על הדגים והירקות. הגשת הצעות לחם שום פריך מוגש לצד הוא מושלם עבור לספוג את הרוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/4 כוס שומן חזיר
2 קילו פטריות יער מגוונות, או כל סוג שאתה אוהב, נבקע ופרוס
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.