בקלה מטוגנת עם שומר, תפוחי אדמה & Littlenecks עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך שום, מיץ צדפות, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו Littlenecks במרק שומר, שומר מטוגן ותפוחי אדמה, ו שומר מטוגן עם עגבניות ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325F. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את תערובת הצלייה.
3
מחממים את שמן הזית במחבת חסינת קנה מידה של 12 אינץ ' בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השומר, מפזרים קמצוץ של מלח ופלפל וחום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השומר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שים את המחבת על אש נמוכה ולהוסיף את השום, שאלוט, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. לבשל, ערבוב, עד רק התרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את מיץ הצדפות, תפוחי אדמה, עגבניות, ליקר, עלה דפנה, טימין, זרעי שומר, זעפרן למחבת. להעלות את החום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות כדי להתחיל את הבישול תפוחי אדמה. נסטל את חתיכות הבקלה וצדפות לתוך הרוטב,נערם שומר על גבי הדגים ולוודא את כל תפוחי האדמה שקועים. בחוזקה לכסות את המחבת עם מכסה או נייר אלומיניום ו braise בתנור עד הדג מבושל כמעט דרך, 10 עד 15 דקות, בהתאם עובי. עם מרית מחוררת, להעביר את הבקלה ל 4 קערות רדודות. מביאים את הצלימה, הצדפות והירקות לרתיחה מהירה על התנור, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהצדפות נפתחות והירקות רכים, 3 עד 6 דקות יותר. מחלקים את הצדפות הפתוחות (להשליך כל אלה שלא נפתחו) וירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופנים
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים
זעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים את שברי השומר והפטרוזיליה לנוזל הקלייה במחבת. מביאים לרתיחה ושופכים על הדגים והירקות. הגשת הצעות לחם שום פריך מוגש לצד הוא מושלם עבור לספוג את הרוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.