קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות37
מגזין

בקלה מטוגנת עם שומר, תפוחי אדמה ו Littlenecks

בקלה מטוגנת עם שומר, תפוחי אדמה ו Littlenecks
בקלה מטוגנת עם שומר, תפוחי אדמה & Littlenecks עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 30 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, מתכון pescatarian מגישה 4 . אם יש לך שום, מיץ צדפות, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון של 73% המנה הזאת די טובה. נסו Littlenecks במרק שומר, שומר מטוגן ותפוחי אדמה, ו שומר מטוגן עם עגבניות ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים מתלה במרכז התנור ומחממים את התנור ל-325F. מתבלים את הבקלה במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
תן לו לשבת בטמפרטורת החדר בזמן שאתה מכין את תערובת הצלייה.
3
מחממים את שמן הזית במחבת חסינת קנה מידה של 12 אינץ ' בחום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מוסיפים את השומר, מפזרים קמצוץ של מלח ופלפל וחום משני הצדדים, על 5 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
5
הסר את המחבת מן החום ולהעביר את השומר לצלחת.
מרכיבים שתצטרך
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
שים את המחבת על אש נמוכה ולהוסיף את השום, שאלוט, 1/2 כפית. מלח, ו 1/4 כפית. פפר. לבשל, ערבוב, עד רק התרכך, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, מגורר או טחוןשאלוט, מגורר או טחון
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מוסיפים את מיץ הצדפות, תפוחי אדמה, עגבניות, ליקר, עלה דפנה, טימין, זרעי שומר, זעפרן למחבת. להעלות את החום בינוני ולהביא לרתיחה. מבשלים במשך 3 דקות כדי להתחיל את הבישול תפוחי אדמה. נסטל את חתיכות הבקלה וצדפות לתוך הרוטב,נערם שומר על גבי הדגים ולוודא את כל תפוחי האדמה שקועים. בחוזקה לכסות את המחבת עם מכסה או נייר אלומיניום ו braise בתנור עד הדג מבושל כמעט דרך, 10 עד 15 דקות, בהתאם עובי. עם מרית מחוררת, להעביר את הבקלה ל 4 קערות רדודות. מביאים את הצלימה, הצדפות והירקות לרתיחה מהירה על התנור, מכסים את המחבת ומבשלים עד שהצדפות נפתחות והירקות רכים, 3 עד 6 דקות יותר. מחלקים את הצדפות הפתוחות (להשליך כל אלה שלא נפתחו) וירקות בין הקערות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים9 כוסות תפוחי אדמה קלופים פרוסים
3/4 כוס יוגורט תפוזים3/4 כוס יוגורט תפוזים
זעפרןזעפרן
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות4 כפות ריבת פטל, אוכמניות או תות
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה1 ליטר (כ-4 כוסות) שמנת כבדה
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטהפחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
מוסיפים את שברי השומר והפטרוזיליה לנוזל הקלייה במחבת. מביאים לרתיחה ושופכים על הדגים והירקות. הגשת הצעות לחם שום פריך מוגש לצד הוא מושלם עבור לספוג את הרוטב טעים.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)מרק עוף או מרק ירקות (או יותר לפי הצורך)
צלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקניםצלפים ארוזים במלח, מושרים, שטופים ומרוקנים
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
Cippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דקCippolini, בצל מתוק איטלקי קטן בצורת שטוח, קלוף ופרוס דק
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
1
גודל
2
בהתבסס על ארבע מנות, קלוריות
1
340, שומן
2
12, קלוריות שומן
1
110, שומן רווי
2
5, חלבון
3
33, שומן חד רווי
4
8, פחמימות
5
530, כולסטרול
6
75, סיבים
7
צילום: סקוט פיליפס
8
דרג מתכון זה וצפה בסקירות
1
21, שומן רב בלתי רווי
2
5, נתרן

מרכיבים

1שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)שקית 16 אונקיות ירקות מעורבים טריים/קפואים (גזר/תירס/שעועית ירוקה/אפונה)454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)שרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבותשרימפס (21 עד 25 ספירה), קלופים ונטולי ורידים, עם זנבות567אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פילה בקלה (עדיף 1 אינץ ' עבה)פילה בקלה (עדיף 1 אינץ ' עבה)340אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)נורת שומר קטנה (על, גזוז (להשאיר ליבה שלמה) וחותכים 1/2 אינץ ' טריזים, בתוספת 1 Tbs. בריכות קצוצותנורת שומר קטנה (על, גזוז (להשאיר ליבה שלמה) וחותכים 1/2 אינץ ' טריזים, בתוספת 1 Tbs. בריכות קצוצות0(יכול להיות או להרחיק)קצוץ או גס הקרקע זרעי שומרקצוץ או גס הקרקע זרעי שומר227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בייבי אדום או תפוחי אדמה fingerling, שפשף ופרוס לתוך 1/8 אינץ ' עבה מטבעות, הקצוות מושלך (כ 6 תפוחי אדמה)בייבי אדום או תפוחי אדמה fingerling, שפשף ופרוס לתוך 1/8 אינץ ' עבה מטבעות, הקצוות מושלך (כ 6 תפוחי אדמה)1שולחןעלי פטרוזיליה שטוחים קצוציםעלי פטרוזיליה שטוחים קצוצים1sprig גדולחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)2ציפורן גדולהשום, קצוץ דקשום, קצוץ דק4ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח כשר ופלפל שחור טחון טרימלח כשר ופלפל שחור טחון טרי12צדפות littleneck, שפשףצדפות littleneck, שפשף3Tbsשמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2Tbsליקר אניסט, כגון פרנו או סמבוקהליקר אניסט, כגון פרנו או סמבוקה1צביטהנדיב של זעפרן, מתפורר (כ -25 חוטים)נדיב של זעפרן, מתפורר (כ -25 חוטים)1( חצילים)שאלוט גדולה, קצוצהשאלוט גדולה, קצוצה1גדולעגבניות, לחתוך לקוביות קטנות (12 עוז., על 1-1 / 2 כוסות)עגבניות, לחתוך לקוביות קטנות (12 עוז., על 1-1 / 2 כוסות)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות עבור סיבת המוות. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנט מייקל אפן כעס פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 23 דולר לבקבוק.
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
סנט מייקל-אפן כעס פינו גריג ' יו
בהתאם לאדמה ו מיקרו אקלים, פינו גרי משתנה מיין יומיומי פשוט כל הדרך עד גידולים העליון מוחלט. הכרמים החמים, שנחשפו לשמש של אתרי הכעס, עם קרקעות חצץ אבן הגיר השמיימית שלהם, הם דוגמה קלאסית. הכעס אלטו Adige פינו Grigio יש מבנה אצילי, איזון נחמד וחומציות בסדר – מה שהופך אותו תענוג מוחלט לשתות. הלבן החזק הולך טוב עם מרק דגים ודגים, חזה עוף גינאה או פילה עגל.