קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות35
ציון בריאות59
מגזין

בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין

בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח, תפוחי אדמה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: יום ראשון עגבניות מיובשות עוף פלורנטין פסטה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.

הוראות

1
חותכים את הבקלה לתוך 5 נתחי ס " מ. ללטף אותם יבש עם כמה נייר מטבח קמח אותם משני הצדדים.לקלף את תפוחי האדמה לחתוך אותם לפרוסות דקות, ואז קמח אותם מדי. מטגנים את חתיכות הבקלה במחבת גדולה שאינה מקל עד מעט זהוב. בסוף, מטגנים גם את תפוחי האדמה.מניחים בצד בצלחת עם קצת נייר בישול כדי לספוג את הזית הנוסף oil.In בינתיים, תכיני את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
מלח $ פלפל שחור גרוס טרימלח $ פלפל שחור גרוס טרי
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
חום 3 כפות של שמן זית כתית נוספת במחבת ללא מקל עם שן שום שלם וכמה בצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
חופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דקחופן פטרוזיליה שטוחה בנדיבות, פרוסה דק
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
3
להוסיף 2 כפות מים לבשל את הבצל דרך: זה אמור להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
מוסיפים את העגבניות, חותכים לחתיכות קטנות, מתבלים בפלפל ומבשלים לפחות 15 דקות, עד שהוא הופך לרוטב עגבניות נוזלי אך עבה.שים בקלה ותפוחי אדמה בסיר משומן ומכסה ברוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
5
מוסיפים מלח רק במידת הצורך, בדרך כלל הבקלה כבר מומלח.להפחית לרתיחה ולבשל במשך כ 5 דקות, כך שכל הטעמים יהיו מעורבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
6
מפזרים קצת פטרוזיליה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.