קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות35
ציון בריאות59
מגזין

בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין

בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח, תפוחי אדמה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: יום ראשון עגבניות מיובשות עוף פלורנטין פסטה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.

הוראות

1
חותכים את הבקלה לתוך 5 נתחי ס " מ. ללטף אותם יבש עם כמה נייר מטבח קמח אותם משני הצדדים.לקלף את תפוחי האדמה לחתוך אותם לפרוסות דקות, ואז קמח אותם מדי. מטגנים את חתיכות הבקלה במחבת גדולה שאינה מקל עד מעט זהוב. בסוף, מטגנים גם את תפוחי האדמה.מניחים בצד בצלחת עם קצת נייר בישול כדי לספוג את הזית הנוסף oil.In בינתיים, תכיני את רוטב העגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
חום 3 כפות של שמן זית כתית נוספת במחבת ללא מקל עם שן שום שלם וכמה בצל קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
יוקוןיוקון
(קרוע לחתיכות, אם תרצה)(קרוע לחתיכות, אם תרצה)
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף 2 כפות מים לבשל את הבצל דרך: זה אמור להיות רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
מוסיפים את העגבניות, חותכים לחתיכות קטנות, מתבלים בפלפל ומבשלים לפחות 15 דקות, עד שהוא הופך לרוטב עגבניות נוזלי אך עבה.שים בקלה ותפוחי אדמה בסיר משומן ומכסה ברוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
פרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושליםפרוסות תפוחי אדמה קלופים, מבושלים
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
מוסיפים מלח רק במידת הצורך, בדרך כלל הבקלה כבר מומלח.להפחית לרתיחה ולבשל במשך כ 5 דקות, כך שכל הטעמים יהיו מעורבים יחד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
חצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפסחצי גודל 41 מבושל מראש ושרימפס
6
מפזרים קצת פטרוזיליה ומגישים חם.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.