בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל בקלה מיובש בעקבות הדרך של פלורנטין. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 146 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 1 גר' של שומן. מתאים ל-35 מנות. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. אם יש לכם מלח, תפוחי אדמה, בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, עם כפית ציון 77% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: יום ראשון עגבניות מיובשות עוף פלורנטין פסטה, בקלה קלוי עם עגבניות ובצל אדום, ו גיליון פאן צ'ילי סיד בקלה.
הוראות
חותכים את הבקלה לתוך 5 נתחי ס " מ. ללטף אותם יבש עם כמה נייר מטבח קמח אותם משני הצדדים.לקלף את תפוחי האדמה לחתוך אותם לפרוסות דקות, ואז קמח אותם מדי. מטגנים את חתיכות הבקלה במחבת גדולה שאינה מקל עד מעט זהוב. בסוף, מטגנים גם את תפוחי האדמה.מניחים בצד בצלחת עם קצת נייר בישול כדי לספוג את הזית הנוסף oil.In בינתיים, תכיני את רוטב העגבניות.
חום 3 כפות של שמן זית כתית נוספת במחבת ללא מקל עם שן שום שלם וכמה בצל קצוץ דק.
להוסיף 2 כפות מים לבשל את הבצל דרך: זה אמור להיות רך.
מוסיפים את העגבניות, חותכים לחתיכות קטנות, מתבלים בפלפל ומבשלים לפחות 15 דקות, עד שהוא הופך לרוטב עגבניות נוזלי אך עבה.שים בקלה ותפוחי אדמה בסיר משומן ומכסה ברוטב עגבניות.
מוסיפים מלח רק במידת הצורך, בדרך כלל הבקלה כבר מומלח.להפחית לרתיחה ולבשל במשך כ 5 דקות, כך שכל הטעמים יהיו מעורבים יחד.
מפזרים קצת פטרוזיליה ומגישים חם.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
Cod עובד ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות את גיפט מאת קאת 'י לי גיפורד פינו גריג' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.8 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 15 דולר לבקבוק.
![GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio]()
GIFFT by Kathie Lee Gifford Pinot Grigio
Gifft פינו גריג ' יו פורץ עם אגס תוסס ופירות טרופיים, מאוזן בחומציות חדה ורעננות מעודנת באלגנטיות. היין מציע ניחוחות פרי והדרים מאבן בשלה, ומציג טעמים של מלון, נקטרינה ולימון מאיר, המסיימים קלילים ומרעננים.